maanantai 17. syyskuuta 2007

Myssyä pukkaa..Tuollaisen vielä tekaisin äkkiä illan aikana, kun löysin vielä kokonaisen kerän Ainoa. Vieläkin on vähän jäljellä. Tuo tekele nieli tasan 70g, ohje samasta kuin puserokin. Kokona 90cm ja 44s nro 8 puikoilla, kaksinkertaisella langalla. Vieläkin sekä myssystä että puserosta puuttuu se jokin eli viimeistely..jokin pieni kuva tai teksti. Edelleen pohdinnassa. Loppulangoista voisi saada kivat pikkutumput tai jotain..katsotaan.


Nyt päätin ajatella välillä itseäni ja kaivoin jo heinäkuulla aloittamani neuletakin alun. Takakappale ja toinen etukappale on tullut valmiiksi. Joten nyt työn alla toinen etukappale.. Ja kyseessä on siis tämä Novitan malli..


Vaikutti silloin heinäkuulla niin kivalta..nyt en niin tiedä.. Mutta koska olen aloittanut, niin tehdään, katsotaan mitä tulee. Kai sitä sitten edes kotona pitää, tai sitten tykkään kovastikin. Huomenna on taas kerhopäivä neiti 4v:lla ja mulla kuopuksen kanssa suuntana perhekahvila. Tekee ihan hyvää kuopukselle, sillä on kestänyt niiiiiin pitkään tuo vierastaminen ja mun sylissä kiehnääminen..Jos unohtaisi edes hetkeksi äitinsä. Ja viimeksi ainakin rymisteli jo toisten pienten mukana innolla. Katsotaan kuinka nyt käy. Paha vaan, että täällä päin jyllää silmätulehdus..joka iski sitten ensin meilläkin tuohon pienimpään. En tykkää yhtään. Ja kun se mitätön pullo tuohon vaivaan maksoin yli 12e. Ei naurata, kun leviääkin niin helposti. Plääh.

Ei kommentteja: