lauantai 15. syyskuuta 2007

Rauhallista..

Yksi tyttö synttäreille, kaksi isänsä kanssa mummulassa..Pienin viihdyttää tässä samalla kun neulon.. Pitää vaan muistaa hakea se yksi sitten synttäreiltä.. Sain eilen illalla valmiiksi sen etukappaleen ja toista hihaa aloitin vähäsen. Aika nopsaan tuntuu valmistuvan.. Pieniä vaatteita on kiva tehdä. Kuka tekisi sen mun oman neuletakin valmiiksi..? Pakko kai ottaa se seuraavaksi sitten työn alle..saisi kylminä päivinä sitten laittaa päälle.

Mieli vaan tekisi tehdä taas jotain noita isoja huiveja, varsinkin kun joulukin lähestyy ja samalla mun siskon synttärit marraskuun lopulla. Se on niin aina vaikeaa keksiä mitä antaa lahjaksi, että lahjaa tulisi myös pidettyä.. Viimeksi laitoin kasan kaikkea Oriflamen meikkiä yms.. ja tarpeeseen ne kyllä meni, on kuulemma käyttänyt. Mutta ei tällä kertaa ainakaan samaa viitsisi. Pitää miettiä.. eiköhän sitä jotain tule mieleen.

Täytyy nyt jatkaa tota hihaa, kun on rauhallista kerrankin. Meillä ei oikein hiljaista ole, muuta kuin yöllä.. :D Taitaa olla vaan liian suuret odotukset, jos kuvittelen saavani puseron tän jo valmiiksi.. hmmm..töihin.

Ei kommentteja: