keskiviikko 10. lokakuuta 2007

Hemmetin hemmetti..

Purkamista..kyllä ottaa päähän, jos ensin saa työn edistymään jokusella kerroksella, kunnes huomaa, että aiemmin on tullut virhe ja on aivan pakko purkaa, kun pikainen silmukoiden korjaus teettää vain järjettömän kamalan näköisen möykyn.. Jouduin siis purkamaan ainakin viisi ellei kuusi kerrosta Minttumaaristani, sillä viimeisissä kuvioissa oli varmaan silmukka pudonnut ja kuvio muuttui täysin. Kyllä otti päähän. Purin työtä pitkälle yli puolen yön ja jatkoin vielä aamulla. Harmittaa. Varsinkin kun ajattelee, että työ olisi myös voinut edistyä ainakin yhtä paljon, ellei enemmänkin. GRRRRRRRRRRRR!
Tänään on muutenkin vähän rikkonainen päivä, kun isommat tytöt pitää viedä harrastuksiin, mutta onneksi ei ole muuta isompaa tekemistä ohjelmassa, joten neulon varmasti kaiken ajan minkä vain pystyn. Tuntuu, että kaikki muuta saavat aivan mielettömästi aikaan ja mä vaan junnaan todella pitkään saman työn kanssa aina. Plääh. Niin turhauttavaa. Mahtaakohan Prisman Osta pois-päivillä olla lankoja tarjouksessa? Jos vaikka Seiskaveikkaa siihen koolaukseen.. Enhän mä nyt muuhun.. :DDDD

1 kommentti:

sibylla kirjoitti...

On kyllä kurjaa purkaa, mutta jos ei tee sitä niin virhe kyllä ottaa myöhemmin aina silmään, vaikka muut eivät ehkä edes huomaa.