torstai 4. lokakuuta 2007

Lisää luettavaa..

Tilasin AdLibris-kirjakaupasta kirjoja: Elizabeth Zimmermannin Knitting Without Tears ja Martha Watermanin Traditional Knitted Lace Shawls.
Jihuu, aika kuluu vaan lukiessa, mitään ei valmistu..tai no, sain mä sen sukan valmiiksi.. Ja samalla vihjailin miehelle, että oisi kiva, jos oisi sukalle sopiva pingotin.. Pitäs kyllä oikeasti kehitellä ensin pahvista jokin malli, testata se sopivaksi ja laittaa mies töihin. Vaneria on nimittäin, oisko ollut 9mm vahvaa. Lasten koko ja naisten koko ainakin oisi aika tarpeellinen, kun niitä nyt varmaankin enemmän tulee tehtyä..siis jos teen niin teen niitä.. Plääh.
Toinen sukka on luomiskerroksen jälkeen edistynyt..ööh..yhden kerroksen. Ajattelin viisaana, että jos lähtisi vasta lauantaina ostoksille, pääsisi helpommalla, kun isommat tytöt jätän isänsä kanssa (menevät kyllä mummulaan eli anoppi pitää seuraa..miehet..). Mullahan kun ei onneksi ole mitään langaton lokakuu velvoitettakaan, vapaasti voin kaappeja täytellä..Ostelen samalla vaikka sitten jonkun muunkin puolesta lankaa, jos eteen tulee. Sovitaanko näin?
Nyt ihan oikeasti menen jatkamaan sitä toista sukkaa, ellen sitten retkahda lukemaan tuota postin tuomaa käsityölehteä..hyvin mahdollista. Huomenna sitten ainakin skarppaan.. Sukka on saatava valmiiksi..hmmm..viikonlopun aikana, olen armollinen itselleni. :)

Ei kommentteja: