tiistai 30. lokakuuta 2007

Minttumaari..


olisi valmis, ellen olisi erehtynyt loppuillasta kokeilemaan kuinka hahtuva saadaan sata kertaa katkeamaan..ei kun oikeasti.. kokeilin siis tumppua tehdä ja hahtuva tosiaan siinä ohella katkeili.. Mutta tumppu peukaloineen valmistui..ja sen jälkeen jatkoin Minttumaaria. Nyt on menossa viimeinen kaavio ja siitä eka kerros puolivälissä.. Jihuu..
Päätin vaan, että pakko mennä petiin kun Nukkumatti viskoo koko ajan hiekkaa silmiin..se ei aio siis luovuttaa. Lisäksi pienin neiti huutelee puoliksi unissaan jotain.. plääh.. Otin sille tänään neuvolassa sen ekan rokotteen influessarokotteesta.. joten saattaapi olla levoton yö siksi. Tai sitten halajaa taas mun kainaloon nukkumaan.
Mutta hahtuvaa oli ihan kiva neuloa, mitä nyt katkeili todella monesti kun tottuneesti kiskoin kuin tavallista lankaa.. Tumpusta tulee jollekin omista tytöistä, toivon mukaan, tumppuset.. Kunhan saan nyt ensin Minttumaarin huomenna loppuun ja sen jälkeen toisen tumpun valmiiksi.. Taidanpa katsella Tampereen messuilta hahtuvaa.. sitä kun ei ole vielä tullut hamstrattua kuten lankaa.. No, eipähän tarvitse talvipakkasilla lähteä lankaostoksille omia varastoja kauemmaksi..
Huomenna lisää..joka alkaa näköjään hyvin pian.. Öitä!

Ei kommentteja: