tiistai 9. lokakuuta 2007

Upeita ovat..

nimittäin nämä täällä. Oli niin kattava ja monipuolinen sisältö. Suuret kiitokset suunnittelijoille sekä Ullan tekijöille. Varmasti tulee ainakin jotain toteutettua, toivon ainakin. Halu tehdä on kova, eri asia miten tuo aika riittää. Olisiko kellään myydä ylimääräisiä tunteja mulle, jos ei itse tarvitse kaikkia? :D Epäilen..
Nyt vain odottelen niitä postejani (tilauksia..) sekä huomasin, että Novitan uusin lehtikin pitäisi ilmestyä kai tällä viikolla. Novitan sivuilla vilahtelikin jo esimakua tulevasta sisällöstä.. Hmm..paha sanoa mitään..että miellyttääkö ne vai ei. Kovin oli kultaista ja ei ehkä niin itselle kolahtavaa mallia kuvissa. Mutta odotellaan ja katsotaan, ei tuomita vielä.
Tänään taas jatkan tuota Minttumaaria, yllätys, yllätys.. Kunhan saan siivoukset ym tehtyä ja muistan hakea neiti 4v:n kerhosta ja syötyä, niin sitten.. Oikein odotan. Tänään kun ei onneksi ole sitten mitään menoja. Ellen ole unohtanut jotain tai ellei mies keksi taas jotain. Toivon, että ei kumpaakaan. Katsellaan josko se posti tänään toisi jotain.. :D

Ei kommentteja: