keskiviikko 3. lokakuuta 2007

Valmista..


vain tuo miehelle tekemäni kännykkäkotelo. Ompelin siihen tarrapalaa kiinnikkeeksi ja huovutusneulan avustuksella punaisen pikkusydämen. On ihan nätti noin yksinkertaisuudessaan, ainakin omasta mielestäni.
Muutoin on edelleen ollut jäissä nämä neulomukset. Sain vihdoin suurimman osan pienistä vaatteista huuto.nettiin. Suuri saavutus. Palasi taas järjestys olohuoneeseen..tai no miten sen nyt ottaa jos on useampi lanka- tai muu tarvikelaatikko nurkissa.. Annettakoon kai mulle anteeksi, kun on sentään tavarat laatikon sisällä eikä sikin sokin. Eikö?
Sen verran kyllä sitä ekaluokkalaisen villasukkaa sovitin, että tiedän miten paljon vielä pitää tehdä. Ajattelin jatkaa huomenna, kun ei ole mitään menoja. Perjantaina ajattelin mennä täydentämään lankavarastoani tyhjentämällä jonkun kaupan varastoa itselleni. Joulu vaan tuntuu lähestyvän piinaavan nopeasti. Pitäs alkaa jo tehdä niitä lahjoja eikä vaan ostella koko ajan kaikkea ja kuvitella tekvänsä vielä enemmän. Normaali ilmiö kai.. Mutta nyt nukkumaan. Huomenna jatketaan.

Ei kommentteja: