sunnuntai 18. marraskuuta 2007

Hahtuvaa heti työn alle..

Vaaleanpunainen hahtuvakiekko messuostoksista pääsi työn alle. Väri on just ihana vaaleanpunainen. Kuin hattaraa.. nam. Kummitytön pakettiin ajattelin hahtuvatumppuja, joihin kirjon huovutuksen jälkeen jotain kivaa kukkaa tms. Katsotaan nyt, millainen idea sillä hetkellä päähän tupsahtaa, kun työhön pitäisi ryhtyä.. Tässä vaiheessa on nyt..silloin tällöin pitkin päivää tein, kun ehdin:
Wetterhoffin Silviasta ajattelin jotain huivia..vaikka Minttumaaria..?? Tulisi ihanan ohut ja kevyt. Epäilyttää vaan langan riittävyys..vaikka olihan sitä siinä vyyhdissä useampi sata metriä, kai.. :) Minttumaari valmistuisi nopsaan, kun alkaa olla se ohje jo niin hallussa. Muita ohjeita voisi kokeilla sitten joulun jälkeen, kun ole mikään hätä tehdä..Ennakkoepäilykset on, että uudet ohjeet vie aikaa totutteluun.. eli kuluu turhaa aikaa kaavioiden opetteluun, heh.. :)
Mikä tylsintä..niin kuopus epäilyttävästi saa jonkinlaisen flunssan..taas heräsi sängystään itkemään. Joten riennän pelastamaan neidin uudestaan unille.. Moikka.. :)

Ei kommentteja: