torstai 29. marraskuuta 2007

Hahtuvakerä pieneni taas..

Tein tänään loppuun synttärilahjaksi tulevat hahtuvatumput. Samasta vaaleanpunaisesta kerästä taas otin.. Pesukoneessakin tumput kävivät. Tällä kertaa laitoin 50 C:n pikaohjelman (reilut 50 min). Kävin välillä katsomassa tumppuja, mutta annoin käydä sitten ohjelman loppuun.. Ja hyvät tuli. Pesukone kun on suhteellisen uusi ja ärhäkkä pesemään pyykkiä, niin sitä on pakko pitää vähän silmällä, kun jotain huopuvaa laittaa koneeseen.. Ja varsinkin, kun koneesta ei saa luukkua auki kesken ohjelman, ellei satu paikalle juuri veden tyhjennyksen aikaan.. :D
Tumput tulevat siis lahjaksi ekaluokkalaisen kaverille, kun oli toivonut kanssa samanlaisia nähtyään meidän tytön tumput. Samanlaiset nämä eivät tule olemaan lähimainkaan.. Siitä pitää huolen taas mun vilkas mielikuvitus. Tumppuhin tuli taas 36 s ja nelosen puikot, hahtuvaa kului varmaan taas jotain ~70 g. Mulla on näiden koristeluun erittäin hyvä idea.. (Kuivattelen tumppuja puuhellan pellien tankojen päällä, jotta kuivuvat pian.. Uhkarohkeaa joo, jos putoaisivat.. :O ) Ekaluokkalainen otti tumput käsiinsä, jotta saatiin vähän aseteltua niitä kuosiinsa:

Mulla on menoillaan yksi toinenkin pikku työ, joka tuli vastaan tutkaillessani lankoja.. Seuraavaksi pitäisi suunnitella sitä tilauspipoa.. kera Hello Kittyn kuvan.. Varmaan Seiska veikkaa tai vastaavaa siihen. Kuvitelkaa nyt mielessänne.. Kumpi on parempi: valkoinen vai ruskea pipo??? Ja siihen siis tulee Hello Kitty jonkinlaisena kuvana. Toisaalta mielessä on puna-kirjava (uusi väri) Nalle colori tai vaaleanpunainen colori.. Hmmm. Ruskea olisi olisi niin mun mieleen. Ei ollut mitään puhetta pipon väristä.. joten voisin olettaa, että kaikki kelpaa.. Pääasia, että on Hello Kitty.. :DDDD Kyse on siis n. 20 v tytsystä, jolle pipo tulee. Loppuyhteenvetona: ruskea, punakirjava ja vaaleanpunakirjava (kaikki kolme löytyy varastosta) taitavat olla lopullisessa kamppailussa! Vai mitä ehdotatte.. jos ehditte.. :) Illalla voi olla esillä jo jotenkin valmista hahtuvatumppua...varautukaa!!

Ei kommentteja: