lauantai 24. marraskuuta 2007

Joulupukille asiaa..

sillä Joulupukilta ei voi huomenna välttyä. Porin kaupoissa näytti aika monessa olevan Joulupukki tavattavissa. Toivottavasti pikku neiti ei vallan säiky mokomaa kummajaista. :D Ei kun oikeasti ajattelin katsella lapsille lahjoja. Omien porukoiden ja siskon kanssa on sovittu ettei nyt osteta mitään aikuisille, lahjoitellaan vaan kaikkea kivaa omatekemää. Äitikin sanoi, että mieluummin osallistuu sitten jonkun isomman jutun rahoitukseen tai vastaavaa. On ihan järkevä vaihtoehto, tavaraa kun alkaa pursuilla joka nurkasta. Mutta tietenkään lankoja ei koskaan ole liikaa.. :)
Tein tänään taas vähäsen kynsikkäitä eteenpäin, ihan omalla sovelluksella. Hyvin ainakin edelleen sopi minun omaan käteen. Joten näissä tunnelmissa mennään:

Kaikki langanpätkät on siis päättelemättä ja peukalokin tekemättä, muuten olisi ensimmäinen kynsikäs valmis. Mä vähän vielä jahkaan et neulonko peukalon umpeen vai en. Kun ajattelin, että oisi ehkä fiksumpaa neuloa ihan koko peukku peittoon, ettei palele sitten yksinään.. Kun muillekin sormille tulee huppu päälle.. :) Mutta se mikä huvittaa.. Näihin menee kutakuinkin tuo 100 g:n kerä Nallea. Joka siis maksoi euron. Halvat on kynsikkäät. Kerrankin näinkin. Ihanan lämpimätkin on, kun käteeni niitä olen pitkin kerroksia sovittanut. Edelleen toivon, että on siskon mieleen. Siitä kun ei aina tiedä. Kävi myös mielessä hankkia jostain pienet Nasu-hahmot päällipuolelle, sillä Nasu liittyy olennaisesti siskooni. Mutta estääkö se sitten käyttämästä näitä useammassa yhteydessä..mene ja tiedä. Ehkä sitten olisi fiksumpaa haudata se Nasu-idea näiden osalta.. Ehkä johonkin toiseen työhön.. :) Katsotaan.

Sitä lipallista myssyäkin olen tuumaillut jossain välissä. Kiitos kaikille, jotka vastasivat avunhuutooni. :) Ehkä kokeilen sitä syksyn Novitan Mambosta tehtyä. Tai sitten jotain muuta. Lehdet on jo kymmeneen kertaan seonneet, kun on erinäisiä kasoja, joissa kaikissa on jotain kivaa. Toisissa myssyjä, toisissa muuta tarpeellista ja kaikki pinkat sekaisin pöydällä. Knittystäkin katselin, kun Teija taisi sitä vihjaista.. Mutta löysinkin sieltä taas jotain muuta, joka pitäisi toteuttaa itselle..Kenties niistä punaisista messuilta ostetuista Rose mohair-keristä.. Tulkaa nyt joku laittaa jotain tolkkua mun touhuihin.. Mietinkin jo, että jos laittaa neuleohjeen, puikot ja langan yhteen, voisiko ne ymmärtää itse hoitaa hommat ja vaikka aamulla olisi valmis luomus??? No, ei sitten.. Mutta oikeasti mun tehdas käy kyllä nyt niin yli.. Koskahan koneet leikkaa kiinni..? Jouluna.. SotS-projekti on edelleen jäissä ja se Mystic waters.. on aloittamatta, no jos tulostaisi edes ohjeet siihenkin, niin on mitä tehdä sitten joskus..

Pitäisi vielä itse kipaista suihkuun. 3 tyttöä suihkuttelin ja yhden kylvetin, kuivasin hiukset, laitoin kuopukselle vielä iltavellit ja vellin ollessa mikrossa tyhjensin vielä tiskikoneen.. Että joo Anne, kyllä sitä joskus tulee joku ihme turbo päälle ja hommia tapahtuu.. Kun taas toisinaan, mikään ei innosta ja mitään ei jaksa tehdä ja kaikki tökkii.. Niin ja sainhan mä pyykkikasaakin vähän pienenemään.. Pitäs niiden takia vähän sitten valvoa, että saan kaikki rumpuun, viimeisen rummullisen ajastukselle. Hyvää aikaa siis neuloa kynsikästä.. Mutta nyt menen edes ensin sinne suihkuun. Hyvät lauantai-illat!

Ei kommentteja: