perjantai 30. marraskuuta 2007

Käsitöitä tehden, kotitöitä uhmaten.. :)

Sain nyt äsken sen pienen välityöni tehtyä. Aikaa siihen näpertämiseen meni, mutta valmis on. Tää juttu on sitten ihan äidin ostama, mutta lykkäsi sen syksyllä mulle, kun siivosi kaappejaan langoista..(voidakseen ostaa taas uusia..heh..) Pidemmittä puheitta:
Verkko on jotain 1,5 m pitkä ja jotain 25 cm leveä. Lankana oli liki 2 kerää Canto-lankaa (Sandnesgarn). Vyötteen jouduin konttaamaan sohvan alta.. pikkuinen kainaloiseni vie aina vyötteet ja langanpätkät.. :D Alkava lanka-addiktio..??? Langassa oli tuollaisia kivoja pumpulimaisia möykkyjä.. Aika jännän ja kivan näköinen lopputulos. En tiedä tahtooko äiti tätä itselleen. Ajattelin ainakin tarjota.
Sitten pitäisi sitä Hello Kitty-pipoa, siskolleni sitä lippa-lätsää.. :D ja uutta projektia pukkaa väkisinkin.. Tytöillä on keskiviikkona koulussa alustavaa itsenäisyyspäivän juhlan tynkää. Vaatimuksena on tytöille hattu ja pojille kraka. Mikään tyttöjen kesälakeista ei tätä kyllä mun kriteerejä tuollaiseen tilaisuuten, joten täytyy kai tehdä molemmille kivat hatut äkkiä - tiistai on takaraja, kun kerran ke:na tarvitaan. Kai sitä pari hattua äkkiä tekee.. Mun mielestä mekot / hameet olisi ollut parempi tytöille..mutta olkoon nyt sitten hattu.
Nyt pitää taas välillä noita kotitöitäkin tehdä.. joten polttopuiden hakuun ja sitä rataa.. kattellaan..!!! :)

1 kommentti:

TiinaR kirjoitti...

Kauniita värejä tuossa huivissa! Nuo aiemman postauksen kitty lapaset on hienot!