torstai 22. marraskuuta 2007

Nakkisormista ei ole kuin haittaa..


Hitaanlaista tämä minun korttitehtaan tuotanto. Tuossa reilun tunnin saldo. Päädyin laittamaan yhden 3D-kuvan aihiot kahteen korttiin. Näytti niin liian runsaalta kaikki samassa. Mielestäni toimii noinkin. :) Onneksi tuli joskus tässä hamstrattua erilaisia tarra-arkkeja; on mistä valita. Nyt kutsuu taas kotityöt.. ts. puita hakemaan, vesisateeseen..mälsää..
Päätin, että on korkea aikaa ryhtyä joulukortteja tehtailemaan.. Aikas näpräämistä noiden 3D-kuvien kanssa, ainakin näin tottumattomalle.. (ensimmäistäni tein aamulla). Kasasin sitten osat kortille ja tässä lopputulos:

Oli pakko kuvata vähän viistoon, kun salama pomppi aina keskelle kuvaa.. :( ja ilman salamaa ei tullut hyvää kuvaa tässä pimeydessä.. Oma taiteilunsa oli tuon tekstitarran kanssa. Jo oli ohkainen kuin siima. Useamman kerran korjasin, kun aina näytti olevan vinossa. Näyttää silti ihan tunnelmalliselta kortilta näin kuvastakin katsottuna. Näitä siis lisää. Kuopus vaan kiehnää puntissa, joten mitään pikkutarkaa en uskalla silloin leikellä.Minttumaariakin tein eilen, mutta hidastahan se on, kun lanka on niin ohut..eipä tule sitä kokoakaan niin huimaa vauhtia kuin ennen.. Mutta kaunis se on..niin kevyen ja pitsisen näköinen, kun venyttelin kuvioita.. :) Ajattelin sen lähettää postissa äidinäidille. Sama ihminen, joka on ollut Hyvinkään villatehtaalla aikanaan töissä.. joo, ja käsityöihmisiä.. Täytyy tehdä siististi siis tuo huivi, ekstrakeskittyneesti. Muutenkin on aika tarkkaa tuon ohuen Silvia-langan kanssa, ettei putoile silmukat.Katsellaan mitä tänään valmistuu.. :) Iloista päivän jatkoa..vaikkakin on harmaa päivä, ainakin täällä.. :(

Ei kommentteja: