maanantai 12. marraskuuta 2007

Pika-asiaa.. :)


Tyydyin noihin jo valmistuneisiin yllätyspusseihini ja olen tehnyt muutamia lisää. Voi kun se 24 olisi pian täynnä. Oliko noita nyt se 10 valmiina..joo, kuvasta laskin. En tiedä onko liian levoton ja kirjava valikoima??? Mitä sanotte? Ajattelin, että ovathan lahjatkin aika sekalaisia...siis kääreet ja pakettien muodot.. Reikäkerrokseen pujotan nyörin, jolla solmin pussukan kiinni. Lisäksi pussin eteen kirjon numerot, jotenkin.. Ja sekalaisesti ne laitan kuuseen, että on vähän työtä etsiä päivän pussukka.. :) Kiinnitän pussit varmaan muutamalla pistolla kiinni..kun ei niitä renkaita sitten ole eikä tule.. enkä jaksa ajatella enää uusiksi tätä osiota työstä.. Kaipa ne niinkin pysyvät kiinni.
Sanokaa nyt joku jotain mielipidettä.. itse kun en osaa olla varmaankaan oikealla tavalla kriittinen työtäni kohtaan.. Niin ja latvaan väkerrän jotain tähteä muistuttavaa, jonka taakse piilotan ripustuslenkin.. Mutta nyt menen suihkuun ja nukkuun.. Onneksi asutaan omakotitalossa, ettei kukaan ärsyynny suihkussa lotraamisesta tähän aikaan.. :)
Moikka! Ja niitä mielipiteitä.. kiittää hän.. jo etukäteen..!

2 kommenttia:

Teija kirjoitti...

No, ensinnäkin, tuo on ihan selvästi kuusi :) Eli ei sieltä pesukoneesta aivan sutta kuitenkaan tullut. Moniväriset pussit on kivat minusta, saa ollakin iloista ja värikästä. Jos et jaksa kirjoa numeroita niin voihan ne vaikka kimalleliimalla kirjoittaa. Kyllä siitä tulee hyvä joulukalenteri, usko pois! :)

lentokala kirjoitti...

Niin, tai leikata vaikka huovasta numeropalan tai huovuttaa neulalla. :) (numerot siis) Tai tarttuisikohan kangastussi? Joihinkin saattaisi tarttuakin.

Minunkin mielestäni moniväriset pussit ovat kivoja, parempia ne on kuin sävy sävyyn olevat! Tulee iloinen mielikin. Kun ei nuo todellakaan ole mitään mauttomia väriyhdistelmiä. :)