maanantai 26. marraskuuta 2007

Tilaustyö..

Kynttiläkutsut meni ihan kivasti, ostinkin vähäsen.. Näytän sitten, kun saapuvat. :) Kuopuksen kanssa vaan oli vähän ongelmia, luuli, että toinen pikkuneiti tahtoi omia mut, joten päätti kevyesti tönäistä. Lopputuloksena se, että lopulta molemmat itkivät.. Toisen kerran suorastaan huusi kahvipöydässä, kun otin syötävää.. Lopetti vasta, kun pääsi syliin.
Mutta siis tuo tilaustyö.. Kutsuilla oli myös ekaluokkalaisen kaveri äitinsä kanssa. Äiti pyysi miniälleen samanlaista Hello Kitty-pipoa, jonka tein tytölle elokuussa synttärilahjaksi.. Sanoin katsovani mitä voin tehdä asialle. Eli isän synttärilahja pitäs tehdä, noita joululahja-huiveja.. tää tilauspipo ja niille lauantaisille synttäreille jotain.. Mä kuulkaa suosiolla jätän noi myyjäisleipomukset muille.. Ei aika yksinkertaisesti riitä. Pukkaa muuten stressin päälle..ja sitten musta ei tykkää ketään, kotona ainakaan.. :D
Tein äsken sitä toista kynsikästä; puuttuu peukut ja toinen lapasosa.. Kai se tästä. Kuvankin otin ja kameran sain sekaisin, kun otin kortin liian aikaisin ulos. Mutta tässä kuva, katsokaa mikä änkesi väkisin mukaan kuvaan.. kerällinen sitä Floricaa eilisistä ostoksista:

Löysin sitten tänään muuten oikein virallisen kynsikäs-lapasohjeen.. Nappasin vaan lehtikotelostani muistaakseni 2002 vuoden SK:n Marras-Joulukuun numeron. Ja kas, lehdessä oli seiskaveikasta koostuva ohje.. Ihan tätä mun tuuria.. Toisaalta voisin hyödyntää sitä nyt miehen yllätykseen.. Sillä se olisi tahtonut kanssa tälläiset käsiinsä.. No joo järki käteen.. Katotaan miten aika riitää nykyisiinkin pakollisiin projekteihin. Liikaa aloitettuja ja liikaa ideoita. Pitäs vielä käydä pesulla ja mennä petiin. Teetäkin pitäs vielä juoda.. Huomiseen. Tavoitteena on viimeistellä tää kämmekäs-systeemi huomenna valmiiksi. Pakko. Todella pakko. Moro..

Ei kommentteja: