lauantai 17. marraskuuta 2007

To-del-la väsynyt, mutta erittäin onnellinen messukävijä..

Messuilla tuli käytyä ja kaikkea nähtiin. Onneksi oltiin ajoissa.. (herätys klo 5.55, huh). Kello oli jotain 8.40, kun sain auton parkkipaikalle ruutuun. Muutaman minuutin kuluttua alkoikin tasainen virta autoja, joten todella nappiin meni ajoitus, vaikka miehen laatima aikataulu lopulta heittikin n. 5 minuuttia. :D


Oli ihanan rauhallista katsella heti silloin yhdeksän aikaan näytteilleasettajien kojuja ja tutustua valikoimiin. Päätin, että käyn molemmat hallit ensin läpi, jotta (muka) tiedän paremmin mitä haluan ostaa.. joopa joo. No, vähän kaikenlaista lankaa enimmäkseen tarttui kasseihin sisällöksi, rahat meni.. ei onneksi kaikki, mutta silti. Osa aiotuista jutuista jäi ostamatta, esimerkiksi Fiskarsin askarteluvälineitä.. Mutta en jaksanut enää puoliltapäivin kamalassa ruuhkassa poukkoilla ihmisten seassa. Kuopuskin päätti äidin puolesta, että nyt on aika lopettaa messuvierailu.. (kamalassa hälinässä erotin tuskaisen pikkuneidin itkun..kun jäin hetkeksi vielä katsomaan yhtä kojua). Tavara käteen, rahat myyjälle ja menoksi.. Äkkiä etsimään kullannuppua, ettei iskä tuskastu.. :D Kuopus kun on niin äiteen tyttö..

Teija jäi bongaamatta..harmittaa. Kerran luulinkin, että vastaan todella käveli hän, mutta ajattelin, että ei.. Eihän sillä ihmisellä ollut mitään omatekemää päällä.. Kotiuduttua luin, että eipä kyllä Teija oikeasti edes aikonut pukeutua oma tekemiin vaatteisiin.. Hehee.. mä ja mun hyvä logiikka.

Mutta jaarittelut sikseen.. Vierailin ainakin Kauhavan kangasaitan, Tinttamarellin, Pirtin kehräämön, Novitan, Priman kojuilla sekä pari muuta, jotka kiireessä jäi katsomatta. Mies osti kanssa kaikkea tarpeellista itselleen.. lähinnä sorvaustarpeita..Aikoo värkätä sorvin kanssa kyniä, toivottavasti ei menetä hermoja hommassa.. Tässä kuitenkin mun ostoksia:


Nyt pääsen sitten neulomaan taas. Ei pitäisi olla mitään häiritseviä tekijöitä tiedossa.. :) Nukkumaan pitää vaan päästä ajoissa. Niin tajuton uni. Samoin se tunkkainen ilma siellä Messuhallissa alkoi ihan väsyttää.. ja kuten muutkin ovat todenneet..ihmiset olivat kyllä kovia tönimään..
Hyvää lauantai-iltaa kaikille ja kiitos kalenterikommenteista.. Nyt on karkitkin jo pusseissa..voi laittaa matkaan kummitytölle.. :) Moikka!!!

Ei kommentteja: