perjantai 16. marraskuuta 2007

VALMIS!!


Nyt enää puuttuu ne Dumlet noista pusseista. Mutta itse joulukalenteri siis valmistui. Hullun hommaa.. :D Muistuttakaa mua jatkossa etten ryhdy mihinkään omaan projektiin, jossa ei ole minkäänlaista ohjetta..hehee.. Nyöritkin virkkasin vielä sängyssä, vähän ennen puolta yötä sain viimeisen valmiiksi. Aamulla virkkasin keltaisesta Nalle-langasta tähteä muistuttavan aihion, jonka päälle huovutusneulalla tökin villaa. Muistuttaa tähteä, onneksi. Sen alla on ripustuslenkki.. Toivottavasti kummityttö tykkää..
Vihreä kuusi on siis Huopasta (neuloin kuusen malliseksi nro 12 puikoilla ainaoikeaa neuletta) , pesukoneessa pyöritetty pikaisesti. Taustana joulukangasta, sisällä vanua. Pussit tein ihan oman mielen mukaan 20-30s pussia kohti, jämälangoista. Numerot kirjoin miten sattuu..kuten näkyy. Nyörit virkkasin. Pussit on kiinni parilla pistolla. Siinä se, kuten neiti 4v sanoisi..
Sanokaahan mitä pidätte. Olisi nyt valmiista työstä kiva kuulla jotain kommenttia. :) Joten kaikki mielipiteet otan vastaan kiitollisena. Nyt äkkiä syömään..venähti taas, kun on sisäinen pakko saada työ valmiiksi.. niin sitten kanssa tein sen valmiiksi. Onneksi pienin neiti jaksoi olla apuna..keräsi langanpätkät roskiin. Oon tainnut koukuttaa senkin käsitöihin..hiplaili nimittäin mun lankoja sen näköisenä.. :DDD

2 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Se on HIENO! Kyllä luulisi lasten tykkäävän..:) Loistava idea ja ihana toteutus, kyllä käsityön jälki saa näkyä..Ei sen tarvitse olla minkään massatuotannon näkönen.

lentokala kirjoitti...

On upea! Jotain tuontapaista aion ehkä itsekin väkertää, kunhan Neiti vähän kasvaa. Vielä tänä jouluna ei tarvitse :D