maanantai 3. joulukuuta 2007

Fabel-sukkaa pukkaa..


Aloitin siis Fabelista villasukkia.. Ihmeen nopeasti työ etenikin, sillä aloittelin vasta illemmalla sukkaa. Nyt on jo yksi sukka kasassa sekä toisen vartta hyvällä alulla. Tästä tulee ystäväni nuoremmalle (~4,5v) tytölle pehmeä paketti. Näille lapsille on mukava tehdä, kun tietää että tykkäävät. Tapana kun on tehdä kaikkea omanlaista ja erikoista.. Toisellekin tytölle (~6v) pitää tehdä jotkut sukat.
Todella ihanaa lankaa tuo Fabel, niin sujuvasti tulee ihanan värikäs sukka suit sait sukkelaan. Tästä jatkan huomenna. Nyt vielä laskut maksuun ja nukkumaan suihkun kautta. Aamulla on 4v:n kerho ja perhekahvilassa paistellaan pipareita. Ainoa mikä harmittaa.. auto seisoo pihalla lumisateessa, kun mies levitti autotalliin remonttiverstaansa vanerilevyn sahauspaikan.. grrr.. Se saa sitten huiskia lumet puhtaaksi autosta aamulla, se on varma :DD


Öitä!

1 kommentti:

Johku kirjoitti...

On kyllä juuri kuin tehty lastensukkia ajatellen tuo lanka. Meilläkin yritetään ahkeroida joululahjoja. Aina se joulu tuntuu tulevan yhtä nopeaa yllättäin.