sunnuntai 2. joulukuuta 2007

Harmittaa..

Edit 2: Kiitokset Merjalle, pelasti mut purkamiselta.. Hello Kitty-myssy on nyt kirjailu-vaiheessa; kirjon kuvan jälkikäteen.. Paljon ei ole jäljellä, mutta jää aamuun.. Kellokin on jo 00.15, huh.. Nukkumaan.
Edit: jos Merja vielä eksyy blogiini..niin nyt avasin vihdoin s-postitilin, joka ei sisällä koko nimeäni.. (pitänyt tehdä jo kauan tätä varten..). Testasin linkinkin toimivaksi.. Jos haluat vielä lähettää ne 2 viimeistä kaavioparia SotS-projektiini.. :) Erittäin ystävällistä. Saa tietty joku muukin, jos on nuo kaaviot helposti saatavilla. Joulukiireiden jälkeen voisin sitten purkamisen sijasta jatkaa työtä. Aloitin sitä Kitty-pipoa ruskeasta seiskaveikasta.. näin välihuomautuksena.. Luulen, että tulee aika namu pipo.. pidän pian senkin itse..:DDD
Mulla jäi 2 viimeistä osiota Secret of the Stole-projektista tulostamatta ajoissa. Nyt niitä ei sitten enää saa. Ohje tulee myyntiin ja oli sitten poistettu sivuilta jo. Todella kiva. Ilmeisesti sitten puran ton alunkin, vaikka sitä onkin jo aika pitkälle ja unohdan koko jutun. Hitsi vie, kun aika ei aina riitä tekemään kaikkea ajoissa.. Kyllähän se varmaan niissä sähköposteissa luki..toikin juttu.. Argghhh! Poistun miettimään sitä Hello Kitty-pipoa.. tuohtuneena.. MOI!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan sattumalta törmäsin blogiisi... Minulta löytyisi nuo stolen viimeiset osat, en vain löytänyt s-postiosoitettasi sivultasi. Voisin ne siis lähettää, ettet vaan pura jo tehtyä työtä.

-merja-

Teija kirjoitti...

Sulla on kyllä vauhti päällä neulomusten suhteen, kauheesti valmista taas ja Hello Kitty-tumput on aivan ihanat! Se vauva oli kyllä tosi ihana <3

TiinaR kirjoitti...

Hello kitty tumput on ihanat ja täällä odotellaan innolla sitä pipon kuvaa :)