maanantai 10. joulukuuta 2007

Huopanen huovutettu sekä joulukortteja pukkaa..

Aloin heti aamu kahdeksalta tehtailemaan joulukortteja, kun kuopuskin nukkui. 8 kappaletta jaksoin tehdä 3D-kortteja, loput on ihan omia sävellyksiä. Nappailen yhteiskuvaa, kun vaan saan vähän kuivattua koristeluja.. :)
Mutta se Huopasesta valmistunut työ.. Sain sen illalla valmiiksi, laitoin koneeseen. Kauaa ei ollut, ehkä 15 minuttia ja 40C pesussa. Se riitti, otin äkkiä pois kesken ohjelman. Lopputuloksena on n. 30 x 42cm kaistale. Joko arvaatte..???

No, jos ette, niin suunnittelin siitä pientä jouluista liinaa miehen mummulle. Neuloin siis kerällisen Huopasta kasin puikoilla, ainaoikeaa neuletta. Silmukoita oli jotain 50 (ei niin tarkkaa..). Nyt mietinkin, että mitä siihen huovutan, jouluista siis.. Mietin ensin jotain omenoita..tai tonttuja. Taas saa heittää ehdotuksilla.. Kaikki kelpaa.. Teillä on aina niin hyviä ehdotuksia.. Päässä pyörii niin monta ideaa, ettei pääse toteuttamaan mitään. Lisäksi mietityttää, että pitäisikö leikata saksilla reuna tasaiseksi.. Kun mieluummin jättäisin tuollaiseksi luonnolliseksi..vaikka onkin hieman aaltoileva. Sanokaa, kumpi parempi..

Teen vielä muutamat kortit ja alan sitten tuijottamaan tuota huopaliinaa.. Mutta heittäkää ehdotuksia liinaa varten.. Eiköhän tämä tietsikka tässä auki ole, nyt kun sain taas Nortonin palvelemaan minua.. (minussako piilevä nörtti...) Palaillaan.. ainakin korttien kanssa vielä tänään.. ja kenties muutakin.. :D

Ei kommentteja: