maanantai 28. tammikuuta 2008

Kietaisupuseron loppuratkaisu häämöttää..


eli nyt on kaikki *osat* neulottu. Kastelin ja laitoin vähän venymään, kun oli niin kippuraista, että..!! Joten siinähän ovat, mun pingotuspatjan kappaleella, toisella puolella venyvät hihat. Huomenna saa sitten sitä inhoke puuhaa alkaa tekemään eli jotenkin siististi paitaa kasaamaan.. Jotenkin toivon, että voisin hypätä sen vaiheen yli ja paita olisi jo valmiina päällä.. Turha toivo.

Ja jotta aikaa ei menisi hukkaan yhtään.. Aloitin sitten sitä kärrynpyöräjakkua, aivan ihanalta vaikuttaa nyt jo. Mun vaan täytyy orjallisesti pitää kirjaa kerroksista, sillä ärsyttävää alkaa joka kerta laskemaan missä mennään, kun kuitenkin joudun työtä laskemaan käsistäni varmasti todella usein. Tälläinen on alku. Väritys tulee olemaan juuri pelkästään tuo vihreä-valko. Kivalta näyttää. Tulee ihan mieleen omassa 1-vuotis kuvassa oleva äidin tekemä neulemekko, siinä on samat sävyt. :) Ilmankos tuo yhdistelmä puhutteli.

Nukkumaan olisi fiksua mennä nyt hyvin pian.. mutta luulenpa, että en saa käsiäni irti tuosta uudesta työstä.. joten.. Taidanpa mennä nyt heti sitä jatkamaan.. pitää varmaan jo heti etsiä ne pyöröpuikot.. paha aavistus, että ovat kiinni työssä, juuri ne joita tarvitsen.. arggghh!

Ei kommentteja: