keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Liian tiukka käsiala..tai jotain..

Mä kyllä kiristän lankaa aikas lailla neuloessani. Puikotkin pitää kokonsa puolesta valita aina yläkanttiin.. Mitä mä nyt voisin syyttää tällä kertaa.. Sain valmiiksi sen kärrynpyöräjakun.. Aikas tiivistä neulosta mulla.. Sovittelin jakkua liki valmiina, kun toinen hiha oli tekemättä ja oli just ja just sopiva, ajattelin että höyrytys venyttää vähän lisää ja niin kyllä kävikin. Jakun omistaja vaan on unten mailla, että saan jännätä aamuun asti kuinka sitten oikein kävi. Kauanko vielä panttaan kuvia teiltä..?? En kauaa.. älkää naurako mun malliani.. Se oli ainoa joka suostui tähän aikaan mukisematta.. Suu korvissa poseeraa jakussa, jossa muuten hihat jäi tekemättä pitkiksi.. Laiskuutta.. Siispä kuvia:

Ohje on napattu täältä. Lankana mulla oli seiskaVeikkaa, jota kului 106g yhteensä. Puikot oli 4 sukkapuikot sekä pyöröt. Ei olisi tosiaan varmaan haitannut vähän isommatkaan puikot.. Malli on ihana, täytyy varmaan kokeilla uusiksi ja vähän suurentaa kokoa, sen luulisi olevan helppoa.. sekä tehdä enemmän kerroksia hihaosion jälkeen.. Kyllä tää kuopukselle hetken aikaa menee, se on varma.. kuinka lyhyt se hetki sitten vaan on.. :( Aamulla olen viisaampi.. Lisäksi nyt voisi uskaltaa kokeilla eripaksuisesta langastakin.. *helpostihan* sitä mittailee väliaikamittoja työn edetessä.. Uskokoon ken haluaa..

Mulla on ne oman paidan osat edelleen odottamassa pöydällä.. ei vaan ollut aikaa tänäänkään, ku kaiken liikenevän ajan käytin tuohon raitajakkuun..muistuttaa kyllä enempi liiviä varmaan, kun hihatkin on lyhyet.. Lisäksi mietin vielä jotain pientä hakasta tohon eteen..jotain se kaipaa..

Ajattelin palkita nyt itseni jäätelöllä, hamstrasin niitä Valion paketteja eilen ja tänään, ku olivat 1e / paketti K-kaupassa.. Ahnetta.. joo.. 6 litraa jäätelöä pakastimessa.. Kröhöm.. mutta on meillä kyllä syöjiäkin eli tuskin kovin kauaa säilyvät.

Huomenissa kyllä teen sen inhokki työn eli kasaan tuon kietaisupuseroni. Helppo luvata, kun ei ole tytöillä kerhoja tms.. Saa paremmin jotain aikaiseksi, kun ei ole menoja.. Jos vaikka saisi keittiön lattiankin vihdoin pestyä, puolen viikkoa jo suunnitellut, mutta aina on pelkkään imurointiin jäänyt, vaikka ei sitäkään uskoisi, kun katsoo lattiaa iltapalan jäljiltä :D Mutta jäätelö jo huhuilee keittiöstä, joten moi!

2 kommenttia:

lentokala kirjoitti...

Nätti, tykkään noista väreistä. :)
Mullakin on pakasteessa 5 litraa jätskiä ja aion huomenna hakea vielä sen 3 ;)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Söpö takki. Pitäisi kokeilla jollekin neidille samanlaista, kun vaan kerkeis.
Meillä ei oo jäätelöö.. syödään niin äkkiä pois kun pakkaseen ilmestyy.. mutta ei meille voi ostaakaan kuin 1-2 pkt kerralla, muuten sitä vingutaan koko ajan.