sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Revontulen loistoa.. :)


Sain sen siis valmiiksi. On jo liotettu ja makaa pingotettuna olohuoneen lattialla. Tuossa kuvassa on suoraan puikoilta, laaduntarkkailijan tutkittavana.. Läpi meni, vaikka pari virhettä loppukerroksilla sain aikaiseksi. :D Aika iso siitä tuli, totesi mieskin. Joo ja kaunis, ainakin minusta. Vihreän sävyt vaihtuivat nätisti. Vähän jäi lankaa 195g:n vyyhdistä.. Punnitsen ja mittaan huomenna taideteokseni. Ihana. Meistä tuli kaverit heti.. paha jos ei olisi tullut.. sen verran kuitenkin näin vaivaa..
Sorruin heti jo hamstraamaan lisää lankaa Annelta ja pari muutakin asiaa tulee samassa paketissa. Tässä välissä vaan on pakko tehdä jotain pientä ja nopeasti valmistuvaa. Sormissa tuntuu liikaa, että on tullut neulottua.. Mutta lisää noita huiveja tulee kyllä vielä. Sanoinko jo, että on kaunis? :D
Viimeksi tehdyt hahtuvatumput olivat kovasti saajansa mieleen.. Oli kuulemma juuri ehtinyt pyytää lämpimiä tumppuja.. :D Synttäritoiveet näköjään toteutuu.. Pitäisikö itsekin toivoa?? No, onhan tässä vielä reilu kuukausi aikaa.. ehtii toiveetkin vaihtua..

1 kommentti:

anna kirjoitti...

Heipähei! Sattumalta osuin blogiisi ja näytti niin kivalta, että oli luettava koko julkaisu läpi :) Ja kello on mitä on... Yksi pipokin tuli samalla tehtyä :)

Tosi kauniita ja kivoja töitä sinulla!