maanantai 25. helmikuuta 2008

35 kg 422 g

On kaiken kaikkiaan ollut lankavarastoni suuruus 18. helmikuuta. Hyviä arvailuja tuli laidasta laitaan.. Lähimmäksi kuitenkin laskujeni mukaan arvasi... VILLANNE (37,5 kg). Joten onnea.. Jotain kivaa laitan, kun ehdin ja saan osoitteen..
Tässä vaiheessa taitaakin olla monia pyörtyneitä siellä koneiden ääressä.. luettuanne äsköisen paljastuksen.. Mitä sitä selittelemään.. Yli puolet reilusti on saatu tavalla taikka toisella.. ja niistäkin osa on sellasia nyssyköitä.. Lapsille ei vain kaikkia kerän loppuja ja yksinäisiä keriä raaski antaa.. Pihistelen niitä itsellä.. Ikinä ei tiedä miksi nekin kerät *isona* päätyvät.. :D
Enköhän mä niistäkin jotain kehittele kuitenkin.. (koskahan..?) Varastoon pitää vaan ostella aina niitä kivoja lankoja, kun ei sitä koskaan tiedä.. :D ja tietty jos halvalla saa.. Tiedättehän? Oletteko kuulleet sitä Sulosta? Jaa olette.. no sitten en enempiä selittele.
Edelleenkään en ole tyytyväinen tiimalasikantapään ulkonäköön, raivostuttaa ihan. Vaihdoin toiseen ohjeeseen ja siinä sain oikealla puolella tehtävät kerrokset nätisti.. mutta ne nurjan puolen lisäyskerrokset.. Niin kuin olisi ollut sukka parka jonain maalitauluna siltä puolelta.. huh huh. Se lanka varmaan räjähtää kohta, kun 10 000 kertaa on väännetty kantapäätä.. ainakin melkein.. Purkaminen on päivän sana tänään. Ei siis mitään valmista. ARGGH!
Nyt vaikenen ja poistun.. yllätys, yllätys.. kantapäätä vääntämään.. MOI!

1 kommentti:

villanne kirjoitti...

No, olipa kerrankin minulla onnekas arvaus! Nyt jännityksellä odottelemaan yllätystä!!!

Laittelen postia sinulle.