sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Lunta ja läskiäispullaa.. ;)

Lumi selittyy tällä kuvalla: Aamuyöstä oli satanut kivasti lisää lunta, joten hienosti pääsi laskiaspäivä alkamaan, pelkästään lumen suhteen. Ikävämpi yllätys oli tapahtunut aamu 7 jälkeen. Mies ihmetteli ennen kahdeksaa herättyään, että miksi aura-auto pysäsi ulkorakennuksemme kohtia tielle.. Syy oli tässä:Kaikesta päätelleen vahingot jäivät vain jokusiin rikkoontuneisiin kattotiiliin sekä jokunen tiili oli myös harjalla hajonnut. Taisi lumi tiilien päällä vähäsen vaimentaa iskua. Onneksi ei kaatunut toiseen päähän rakennusta.. Olisi ollut aika kurjaa, jos olisi tiilet pudonneet katon läpi..suoraan auton päälle.. Sitten olisi kyllä alkanut sunnuntai kurjasti.
Ja läskiäispulla on tätä:Sitähän tuo pulla varmaan onkin; läskiäistä.. naurusta ei meinannu tulla loppua, kun neiti 4 v kysyi, että koska sitä läskiäispullaa saa. Isommat tytöt opastivat, että se on laskiaispullaa.. ja hekottivat myöskin. Onneksi 4 v osaa suhtautua tuollaisiin tilanteisiin myös itse nauramalla itselleen.. Joten hauskaa oli.
Pihalla tuli sitten oltua aamupäivällä. Hiihdin tytöille pari latua pihaan, kaaduinkin siinä tohinassa kerran.. onneksi oli pehmeää lunta paljon. :) Tytöillä vaan oli hauskaa. Sitä luonnonvalkoista Revontulta oon tehnyt aina pitkin päivää. Mutta tosi tahmeaa on tuo lanka..oikein rasvaista. Tuleepahan kädet rasvattua samalla. Oikein odotan, että tytöt menis jo nukkumaan.. Pääsisi taas jatkamaan neulomista. Joten nyt kutsuu vielä iltatoimet ja sitten jatkamaan neuletöitä.. Ja hajusta päätellen käydään ensin kuopuksen kanssa vessassa.. Yyh.. pyykkipoika olisi kova sana!

Ei kommentteja: