maanantai 25. helmikuuta 2008

Vaikeaa..

Hyvin alkaa syntymäpäiväni, varsinainen päivä on siis tänään. Mittarissa on tasan 30. Miehen vanhemmat, omat vanhemmat ja siskoni kävivät eilen kakkukahvilla. Toivottavasti eivät saaneet meiltä vastalahjaa.. (neiti 4v sai serkultaan yökyläreissullaan tuliaisiksi jonkin sortin mahataudin; oksensi la-su yönä, ilmoitin kyllä asiasta äidilleni.. tulivat silti..kun ei oikein ensin tiedetty, että mistä johtuu..epäiltiin, että johtu siitä pitsasta, jonka serkkunsa kanssa anoppilassa söivät)
Neiti 4v oli eilen aamulla ihan normaali. Muilla ei ole mitään oireita.. mulla alkoi eilen loppupäivästä vähän sellainen huono olo. Illalla vain mahaa väänsi, siinä se. Mies kävi viime yönä ulkona (! fiksu..! ) yrjöä moikkaamassa..tai yrjö häntä. On sitten kai pari päivää kotosalla..
Kauhulla nyt odottelen, että jos ja kun äitini soittaa.. kertoo et joku heistä kuitenkin sai taudin. Toivottavasti ei.. Mutta ei tosiaankaan ole ensimmäinen (eikä varmasti viimeinen) kerta, kun tyttöjen serkuilla on mahatautia.. Ne ovat niin monta tautia meille päin kantaneet, että ihan raivostuttaa jo (älkää kukaan suuttuko tuosta kommentista). Elämäni ensimmäisen korvatulehduksen sairastin ööh.. 7 vuotta sitten, Juhannuksen jälkeen.. Tulivat silloinkin kipeinä meille. Joten ymmärtenette varmaan *yskän* eli kiukkuni. Korva vaivaa edelleen, joudun pienelläkin viimalla käyttämään pipoa, muuten alkaa korvaa särkeä aivan tajuttomasti.. (onpahan ainakin tarvetta pipoille.. :D )
Mutta valitukset nyt sikseen.. tai ei ehkä ihan vielä. Aloitin illalla jo vähän sukkia kuopukselle.. Tarkoituksen on tehdä kärjestä aloitettu sukka kera tiimalasikantapään. Ajattelin, että pienellä sukalla on helppo yrittää.. Just joo.. Ullan ohjeita taas otin avuksi. Tällä kertaa kärkialoitus sujui oikein, kun keskityin ohjeeseen, hyvä minä. Mutta se kantapää.. ARGGH! Purin sen äsken pois ja yritän uudelleen; rauhoittuneena sekä hieman viisastuneena.. Ehkä tämä vanha äiti oppii vielä uusia taitoja.. :DD
Kuvia ei ole nyt laittaa, mutta jos ja kun saan edes toisen sukan valmiiksi tänään.. Niin kuvia sitten. Ja illemmalla, liki klo 18.00 vihellän arvonnan poikki ja alan laskeskella, että kenelle saan lähettää jotain pientä selvännäkijän kyvyistä palkinnoksi.. :) Arvonta löytyy täältä, jos vielä on osallistumatta. Huomauttaisin, että kun arvuuttelin mieheltä lankojen määrää.. Totesi hän OHO, kun kerroin painon.. :DDD Sen perään piti heti puolustella, ettei mene lankojen osto-oikeus tuon paljastuksen takia.. Iltaan.. moi.

4 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää!

MarjutJ kirjoitti...

Kaikesta huolimatta, iloista syntymäpäivää!

m-a-r-i kirjoitti...

Onnea synttäripäivänä taudeista huolimatta! Ymmärrän kyllä jos harmittaa jos jotkut käy kylässä tartuntavaarasta huolimatta. Vähän kun työpaiklilla ihmiset ei jää kotiin vaikka ovat kipeitä ja eikö pian ole koko muukin porukka taudissa..

AnneM kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää!!