tiistai 11. maaliskuuta 2008

Juju-kerhossa ollaan.

Juju-kerho tosiaan lähetti kirjat eilen, iloinen yllätys muun postin seassa. Nämähän kirjat tuli otettua:
Suloiset sukat sekä Tyylikästä virkaten. Yllättäen..on nimittäin ollut aika monen muunkin valinta, kun blogeja olen seuraillut.
Toinen myssy tuli eilen huovutettua. Onnistui taas ihan hyvin. Eskarilaisen päässä tuo näkyi tänä aamuna olevan, kun kouluun lähti. Ilmeisen mieluinen siis. Pesujen jäljiltä tosiaan on tämän näköinen..:
Sitten innostuin vielä illalla tekemään tumppuja punaisesta Cortinasta, parit pinkit raidat..
Lanka vaan loppui kesken. Toisen tumpun peukalon tein (tyhmänä) siitä epämääräisestä kerästä, joka muistutti Cortinaa.. Silmälläkin jo näki, että on aavistuksen oranssiin vivahtavaa sekä ohuempaa.. Ei ollut hyvä juttu.. Toinen peukalo oli paljon huopuneempi.. Revin ja kiskoin peukaloa, siltikin siitä huomaa eron.. No, jos lapset eivät huomaisi.. Toivon niin. Myssyyn meni 75 g ja tumppuihin 83 g, joten ne lisättäköön maaliskuun grammoihin..
Aamusta lähtien olo on ollut jokseenkin nuutunut. Päätä olevinaan särkee ja tajuton uni. Ehkä se on tarttunut kuopuksesta. Oli kanssa ihan väsyneen oloinen. Nukahtikin autoon tänään.. Ehkäpä liikkeellä on unitautia.. Auttaisiko, jos ottaisi kunnon rautakuurin..? Mitäköhän mun Hb on???
Ehdin tässä välillä jo vääntämään jäätelökoneen päälle. Viikonlopun synttärisankari sai sen lahjaksi. Saapa nähdä mitä saan aikaiseksi. Jos se vähän piristäisi tätä nuutunutta oloa.. siis valmis jäätelö..
Olen vähän kahden sukkamallin välillä jahkaillut.. Joko teen uusimmasta Ullasta ne saunatontun harmaat sukat.. tai Kertut. Tällä kertaa itselle. Kertut voisi kyllä valmistua äkkiä.. Hmm.. Onpas tämä vaikeaa.. Kolibri-langoistakin mietin jotain.. kun vaan muistaisin, että minkä lehden/kirjan mallin kohdalla se ahaa-elämys tuli.
Palaillaan..

4 kommenttia:

Eua kirjoitti...

Toivottavasti ette saa influenssaa, ollaan kärsitty koko poppoo. Eikä mikään pieni ja lyhytkestoinen tauti olekaan. Tuolla "päätä särkee" -tunteella sekin alkoi! Tsemppiä!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Millainen tuo virkkauskirja on? Olen kanssa harkinnut liittymistä ja miettinyt kirjavalintaa.. noi samat valitsen minäkin ellei ole siihen mennessä loppuneet kun saan päätettyä...;o))

MarjutJ kirjoitti...

Kyllä jäätelön pitäisi auttaa joka vaivaan :)

Kirsi kirjoitti...

Minutkin on jujutettu. Taitaa olla puoli blogistaniaa jujutettu.