keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Kevättä havaittavissa..

sillä soratien ärsyttävä tapa kurata auto ja kyydittävät (lähinnä vaatetus..) on taas alkanut.. Ärsyttävän mutaista velliä putoili pitkin pihaa ja parkkipaikkoja.. Joten pakko oli pienen pakkasen (ja lumisateen!) alkua vastaan hangoitellen alkaa pestä autoa.. Lopputuloksena on puhdas auto, mutta erittäin kylmettynyt ja väsynyt pesijä.. Nyt ei autolla sitten ajetakaan, pysyy tallissa..ööh..ainakin lauantaihin. Neiti 4v viettää lauantaille asti pääsiäislomaa minun vanhempieni kanssa.. tai ainakin hamaan kesään asti, kuten oli jo itse ilmoittanut.. juuh..

Satu taas ketoili kuinka Prismassa oli paljon alelankoja.. ja vielä vilautteli niitä..*murinaa*.. Voisipa samaa sanoa Porin Prismasta.. Se on ihan mullin mallin, kun remontti on vielä kesken. Kaikkea muuta kyllä löytyy remonttipoistoina, mutta ei lankaa.. Pitäisikö antaa risuja palatutelaatikkoon?? Nooh.. Novita taasen ilmoitti näin:

Lankalauantain erikoistarjous Novita-klubilaisille: Kun tilaat lankalauantaina 22.3.2008 klubikaupasta, saat postiennakolla tilatun lähetyksen ilman postimaksua. Postiennakkomaksu (3,55 €) veloitetaan alle 30 € tilauksista.
Korvaisikohan tuo vähän jotain..? Ketunpäältäkin saisi tilattua ilman postikuluja.. Hmm.. Pitäisi kyllä juuri nyt tehdä ihan päin vastoin.. eli ei tuhlailla mihinkään ylimääräiseen.. No joo.. Ketähän vielä keksii jotain kivoja tarjouksia pään menoksi..?! Niin joo.. ja Tinttamarellikin lupasi -5% langoista..
Kaksi viime päivää on ollut yhtä hulinaa, joten pusero ei ole edistynyt hurjasti. Raidat näyttää ihan kivalta siinä pikku pätkällä mitä olen ehtinyt tehdä, vai kuinka:

Huono ja liika valottunut kuva.. Mutta pointti oli lähinnä siinä, että nätisti menevät raidat noilla mitoilla.. odotellaan vaan kummoiset raidat saan aikaiseksi hihoihin.. joskus.. Nyt mä todellakin nukahtaisin tähän paikkaan, jos laittaisin vaan silmät kiinni. Sitä se raitis ulkoilma sitten teettää. Joten hyvää yötä.. huomenna viuhuu puikot.. kun ei ole mitään menoa..vielä, toivottavasti ei tulekaan.

Ei kommentteja: