maanantai 17. maaliskuuta 2008

Suklaa-kukko

Päässä napsahti eilen.. pengoin lankalaatikosta ruskeaa Huopasta, etsin 8:n virkkuukoukun ja aloin töihin.. Uusin Novita oli hieman apuna tässä älynväläyksessä, mutta koska päätä särki aivan tajuttomasti (lääkkeestä huolimatta) en jaksanut tuijotella ohjetta ja tein oman mielen mukaan. Tänään jatkoin ja lisälankana oli se ihme oranssiin vivahtava villalanka.. Sitten pesukoneeseen isot osat muovitettuina, jonka jälkeen pientä venyttelyä ja osien kasaamista.. Vähän täytettä yhteen osaan, hieman huovutusvillaa neulalla kiinni.. ja alkaa olla valmista.. Mutta ootteko te valmiita näkemään... ööh.. tämän:
Tämä suklaanruskea pääsiäiskukko tarjoaa lapsille tästä pääsiäisestä eteenpäin suklaiset yllätykset.. :) Kaiken kaikkiaan meni 180 g lankaa tähän. Ihan tuurilla tuli sopivan kokoinen tuosta kukon *kropasta*. Sopivasti mahtuu sisälle 4 Kinder-munaa.. (mullahan on ostettuna se 24 kappaleen kenno Kindereitä..) Jos tänään ruuan jälkeen kukkoon ilmaantuisi jotain yllätystä.. Mieskin on tosi myöhään tällä viikolla töissä; aamulla lähtee jo kuudeksi ja tulee töistä kun lapset ovat jo nukkumassa.. Se on tätä sitten jokusen viikon ajan.
Jostain syystä (niskat kaipaa hierojan käsittelyä..liikaa käsitöitä??) päänsärky jatkui taas aamulla, kun nousin ylös.. Nyt on taas hetkellisesti itsellään tauonnut.. Yritin venytellä ja vanutella itseäni, hartiat tuntuu tosiaan olevan vähäsen jumissa..
Ja sitten vielä.. Olisin eilen aloittanut yhtä neuletta, mutta kuinka ollakaan.. Eipä ollutkaan sopivan kokoisia pyöröpuikkoja.. Ovat liian lyhyt tähän työhön.. Plääh.. aina jotain.. jos ei puutu sopiva lanka, niin sitten sopivat puikot. Mielessä kyllä kävi, että aloitan silti noilla lyhyemmillä neuletta alkuun.. ja ostan ylihuomenna ne pidemmät. Mutta näkee nyt..
Pitää mennä jatkamaan pyykinpesua ja koittaa hetki levätä, kun kuopuskin nukkuu.. Se vaan kulkee nykyään valkoinen pupu-asu päällä ja leikkii pääsiäispupua.. eli hurjaa on meno neidillä..

3 kommenttia:

Tiinuli kirjoitti...

Tulipa hieno,, ja hyvä idea! Itse tein tuon kanakassin tyttöselle,, valmistui myöhään lauantai-iltana ja oli heti eilen käytössä kun kävi virpomassa. Tyttönen tykkäsi kassistaan kovasti,, itse olin vähän kriittisempi, en ehtinyt huovuttaa koristeita, joten näyttää kovin "paljaalta" kanalta tuo meidän kassi =)

MarjutJ kirjoitti...

Näyttää hienolta. En ole vieläkään ehtinyt/jaksanut opetella huovutuksen saloja.

Kaisa kirjoitti...

Onpas hauska kukko :)