tiistai 1. huhtikuuta 2008

Dementiaa..??

Eilen kirjoitellessani mietin, että jotain *tärkeää* asiaa mulla teille oli.. hmm.. Muistuihan se sitten illemmalla mieleenkin. Eli tämä:
Kävin pikaisesti silloin lauantaina vielä Sokoksen 3+1 -päivillä.. Lankaahan sieltä tarttui mukaan, äkkiä laskien 800g, huh! Tummanvihreät Huopaset bongasin ihan vahingossa hyllystä, hintaan 2,90e. Muut langat oli ihan niissä ale-laatikoissa. Woolia oli kerä ennestään ja vaaleanpunaista Sofiaakin löytyy.. Pipoja tai kuopukselle jotain tuosta Sofiasta.. Huopasesta saisi varmaan kivoja tossuja ensi jouluksi.. :)
Tänään oli kerholla valokuvaus.. Ei mennyt ihan putkeen kuopuksen osalta; aloitti kamalan itkun ja huudon, kun oli hänen vuoro mennä kuvattavaksi. Muiden kuvausta katsellessa kyllä nauroi minkä ehti. 5 minuuttia (ikuisuuden) yritin saada neidin rauhoittumaan ja istumaan tuoliin - mutta ei. Kuvaajakaan ei tehnyt elettäkään tilanteen edistämiseksi kuvauksen asteelle (tuijotti vaan kyllästyneenä..). Totesin sitten vain, että antaa olla. Vähäsen harmittaa, mutta minkäs teet.. Kerholainen sentään suoriutui omastansa erittäin hyvin ja meni vielä ylimääräiseen kuvaan kummitätinsä pojan kanssa.
Nyt sitten vaan odottelen, että tytöt tulevat koulusta ja sitten kiidetäänkin 14.00 :ksi terveyskeskukselle; minut on kutsuttu siihen 30.v *tarkastukseen*. Toivottavasti suoriudutaan äkkiä, että saan kuopuksen päikkäreille; sillä menee jo nyt hermot, kun väsyttää.. :(
Mutta en saa vielä sittenkään kudinta käteeni; illalla on kuopuksen naperojumppa, jonne tosin joudun ottamaan kaikki tytöt matkaani.. Mies on taas ylitöissä; eilen tuli puoliltaöin kotiin.. Sellaiset 18 h töissä.. *huokaus* . Jos sitten iltayhdeksän jälkeen, kun saan tytöt petiin, pääsen vihdoin aloittamaan uutta työtä. Elän toivossa..

5 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

On muuten aika epistä, ettei meidän Sokos myy lainkaan lankoja (että pääsisi joskus 3+1 päiville hamstraamaan) :)

rasa kirjoitti...

Mun mies on tehnyt tuplavuoroa taas ( 7-21.30, ja puolen tunnin matka molemmissa päissä) joten aika tuttua.
Meillä tosin kerhon kuvaajat on olleet aina tosi hyviä naurattamaan ujompaakin mukulaa, on ollut muumi- ja haisuli käsinukkea ja ties mitä mukana..

Ei muuten ole meidänkään sokkarilla lankoja.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea.:o)
Voitit blogissamme(Yksi kaikkien ja kaikki yhden langoissa)olleen Aurinko-arvonnan.Laitatko tietoja, niin lähetämme sulle paketin.
Terv. Irina

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin dementiaa.
Osoite: ailarii@suomi24.fi.
*Irina*

Limeadine kirjoitti...

Voi miten en tajunnut ollenkaan noita Sokoksen 3+1 -päiviä. Ohi meni että hurahti. Ja noin hienoja lankoja olisi löytänyt... grr. Ja Hulluilta päiviltä ei taida lankoja löytyä, kai?