sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Hello Kitty ulkoilee..

Pipo on siis valmis ja huomenna annetaan lahjaksi. Lankaa sain kulutettua tähän hurrrjat 46 g. Jäin miettimään, että pitäisikö Kittyn naamasta korostaa tuota nenää tummalla langalla.. taidan olla laiska.. jätän tekemättä.. Neuloin tuon Kittyn pään yöllä valmiiksi.. ei ole mielestäni yhtä onnistunut kuin aiemmat.. mutta olkoon. Olo on vähän nuhainen ja kipeä.. joten ei jaksa oikein mikään innostaa. Lapsetkin heräsivät jo seitsemän jälkeen.. Ja itsekin oon noussut puoli kasin jälkeen.. Vähän väsynyt ja vetelä olo. Pihalla olisi ihana ilma olla.. Ärsyttää vaan, kun omakin korva alkoi heti eilen ärsyyntyä kylmästä viimasta.. Pah!
Nappasin pihalla ollesani muutamia kuvia.. Ihmeen onnistuneita sain ainakin kukkapenkin väripilkuista..:
Koira taasen näyttää hivenen ärsyyntyneeltä, kun tulin kameran kanssa.. Ei tainnut olla omasta mielestään kuvauskelpoinen tai jotain.. :DDD
Mulle annettiin uudestaan tämä tunnustus: Kiitokset Limeadine, olen erittäin otettu.. Lämmitti kovasti mieltä, että joku tykkää näistä aikaansaannoksista ja viihtyy blogini parissa.. :)
Mielessä kävi, että menisin nyt vähän lepäilemään.. Toisaalta tekemistä riittää.. Ja mieli tekisi kaivaa vironvillavyyhdit esille ja keriä ne kerijälaitteen kanssa.. Jospa nyt kuitenkin suuntaan ensin lääkekaapille ja mietin sitten mitä sitä jaksaisi.. Kaunista sunnuntain jatkoa..


2 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Ihana pipo jälleen krran:) Olisipa meilläkin kevät noin pitkällä. Ei taida olla tulppaanipenkki viellä edes paljastunut lumen alta.

Willis kirjoitti...

aivan ihana tuo hello kitty hattu