torstai 1. toukokuuta 2008

Makeata Vappua!

Piti taas valita, että mitä olisi järkevintä tehdä.. Pihan siivous voitti. Sitä sitten on kuopsuteltu ja siistitty tänään. Viihdyttiinkin liian hyvin pihalla; ruokailtiin vasta kahden jälkeen päivällä.. :) Ajattelin sitten, että kun kerran haluan tehdä munkkeja, ne on tehtävä sitten heti sen ruokailun perään.. Joten tein taikinan ja paistoin pienen taikinan kohottamisen jälkeen.. Olkaapa hyvä..suu makeaksi.. :
Eilinen päivä meni tosiaan siivotessa.. Joten ainoa hetki, kun jaksoin ja ehdin kutoa Kerttujani, oli tänään munkin paiston jälkeen. Toisesta sukasta on jo kantapää tehtynä. Nyt mietinkin, että pitäisikö äkkiä aloittaa toista sukkaa.. muuten unohtuu taas kaikki ja valmistuisivatkin joskus.. Onhan tässä ilta aikaa, kunhan saan tytöt joskus sitten nukkumaan.. (kuka tulisi siivoamaan keittiön.. ?? Eikö kukaan..??)
Kiitokset kaikille Vappu-toivotuksista.. joillekin kävin jo jättämässä vasta-toivotukset.. Vielä olisi ihana auringonpaiste ulkosalla.. Jaksaisikohan sitä vielä mennä siivoilemaan.. Jännä, että ei tunnu yhtään torstailta.. jotenkin sellainen olo, että olisi sunnuntai.. Outoa..

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Mä olin koko aamun lauantaissa... Lapsellekin puhuin kivoista lauantaiaamu-piirretyistä =9 Suru oli suuri, kun ei niitä sitten tullutkaan.... Ihanan näköisiä munkkeja! Meillä syötiin pakastimen antimia...

Annika kirjoitti...

Nam, herkullisen näköisiä munkkeja. Ei täälläkään ole hirveästi tänään neulottu, ulkona on vain niin ihana ilma:)

MarjutJ kirjoitti...

Itse tehtyjä munkkeja, nam. Meidän munkit tuli kaupasta samoin ensimmäistä kertaa myös sima. Kyllästyin, kun sitä jäi aina juomatta. Nyt ei jäänyt. Pihalla tuli oltua ja nyt on käsivarsi ihan naarmuilla.