torstai 15. toukokuuta 2008

Sortumista.. puolin ja toisin..

Ensin voisin sanoa, että mieskin sortui.. (sitten vasta selittelen omaa sortumista..) Niin, olisiko siitä vielä vuosi tai kaksi.. Mies sanoi jyrkän ein trampoliinille.. Ei uskoisi, että sama mies salli nyt ostettavan moisen kapistuksen ja maksoi jopa puolet siitä itse.. huh.. ja naiset muka tuuliviirejä mielipiteineen. Iltapäivä meni pompittavan kapistuksen kasaamiseen.. Ja testattukin on. Kuopus on haltioissaan.. niin haltioissaan kuin nyt 1,5 -vuotias vaan voi olla. (tuli siinä sitten muutama jäinen hiutalekin alas taivaalta..hrr..) Ja sitten ihan välihuomautuksena, että ostin lankaa, kun halvalla sain.. 3 kerää vaaleanpunaista Mamboa sekä 2 kerää vaaleanpunaista Huopasta. Miettikää nyt.. jos hintakyltissäkin lukee poistuvia värejä.. Mambosta kuopukselle puseroa..
Eipä ole edellinenkään pusero vielä valmis.. vähäsen puikottelin sitä lisää nyt illalla. Pitänee kohta alkaa miettiä hihojakin (ostin tänään lisäksi lyhyet pyöröt hihoja varten..).. Mulla on vaan niin järkyttävän kamalan hirveä päänsärky, että pakko mennä jatkamaan unia. Nukahdin jo kuopuksen viereen ainakin puoleksi tunniksi..on ihan tööt-olo. Jos nyt menisi nukkumaan, olisiko sitten aamulla pirteä olo..?? Kokeillaan.. Hyvää yötä, huomiseen. Nappaan huomenna valokuvaa ostoksistani.. Nyt ei pysty eikä jaksa. Moi.

2 kommenttia:

lentokala kirjoitti...

Meidänkin 1,5-vuotias on ihan innoissaan mummulan trampoliinista. Pomppiminen ei ihan vielä täysin suju, mutta onneksi se on monikäyttöinen vekotin :)
Täälläkin on lankavarastot taas kasvaneet, ja vähän harmittaa, kun ostin Tennesseetä Anttilasta ja Prismassa olisi ollut halvempaa...

MarjutJ kirjoitti...

Lankaa kannattaa aina ostaa, jos halvalla saa (ja vaikka ei saisikaan) :)