maanantai 5. toukokuuta 2008

Vihdoin valmista!

Nyt on langat päätelty ja sukat punnittu.. sekä vielä valokuvattu.. On se vaan taitolaji saada itse otettua valokuva sukat jalassa.. :D Joten:
Ohje: Kerttu-sukat, ohje täältä

Lanka: Rellanan Flotte Socke, 6 fach, väri 1701. Menekki 88 g.

Puikot: 3,5

Muuta: varressa neljä kertaa kaavio, jalkaosassa 5 ennen kavennuksia. Alussa unohtui tehdä neljä ensimmäistä kerrosta toistaen kaavion ekaa riviä.. Aloin vain suoraan tehdä sukkaa.. onneksi ei ole paha virhe.. :) Muita virheitä ei sentään tullut!
Kivat sukat tuli.. Hukkuuhan tuo mallikuvio langan kirjavuuden takia.. Mutta.. eipä tuo haittaa, itselleni kun tein. Lanka oli ainakin ihanaa kutoa sekä ihanan tuntuiset jalassa. Täytyy toistekin kaivella Rellanan lankoja laatikostani.. :)
Nyt on taas vähän ongelmallista päättää, että mitä olisi tärkeintä tehdä.. Pestyjen pyykkien vuori on viikonloppuna kasvanut mahtavaksi.. Pihalla olisi vielä jotain tekemistä.. Mutta ennen kaikkea haluaisin nyt mennä ulos lankojen ja puikkojen kanssa.. Mutta.. pyykkivuoren koko pistää silmään niin pahasti, että mun on pakko alkaa selvittää sitä nyt. Tylsää! Jos sitten päivällä pääsisin ulos, kun kuopus nukkuu.. 1,5 -vuotias ja kutimet eivät sovi ulkona yhteen.. Neitiä kun pitää koko ajan vahtia!
Mahtavaa maanantaita.. vielä sentään paistaa aurinko meillä.. hetken päästä voi varmaan olla jo toisin..!

4 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Meillä onkin täällä aurinko pilvessä ja viikonloppuun nähden viileää.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Meilläkin on 1v päässyt ensimmäisiä kertoa pihalle konttailemaan ja maistelemaan roskia, oksia ja kiviä.. ;oP.
Ennen oli niin helppoa kun pikkuherra pääsi ulos vain vaunuissa nukkumaan, mutta nyt olisi menossa sinne heti kun joku on jättänyt eteisen oven auki (ylettyy ulko-oven kahvaan). Saa olla koko ajan vahtimassa..

Eua kirjoitti...

Kuten omassa blogissani kerroin, onneksi 2,5 vuotiaan kanssa pääsee jo pihalle kudin mukanaan! Viime kesänä oli hetkittäin tuskaa, kun neiti keskittyikin hiekkaleikkeihin, eikä äidillä ollutkaan kudinta mukana. Peukaloita piti vaan pyöritellä, pah, senkin ajan olisi hyödyksi (?) (lue: huviksi) voinut käyttää...

villanne kirjoitti...

Kauniit sukat!
Pyykkivuorta täälläkin yritetään madaltaa, vaan jatkuvasti pyrkii kasvamaan. :)