keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

En osaa olla neulomatta..

minulla on kai jonkinlainen addiktio..?? Ainakin tällä hetkellä.. Ja kun se iskee, pitää se myös hyödyntää.. Illalla iski hirvittävä tarve neuloa jotain.. Ja se jotain oli sitten tälläistä:
Eli sukat kuopukselle, Nalle colorista. Ei ole tullut mitään pahempia läiskiä, ainakaan ekaan sukkaan.. ainakaan sellaisia, että itseä ärsyttäisi tai haittaisi.
Mietin, että viitsisikö sitä alkaa näiden jälkeen tekemään toista tulppaani-huivia.. Kyllähän sen parissa päivässä valmiiksi saisi ja kuviotkin olisi vielä tuoreessa muistissa.. Lankakin tulisi samalla liki loppuun käytettyä.. Hmm.. Pohditaan. Jotain kivaa kesäneuletta olisi ollut myös aihetta alkaa tekemään.. ennen kuin koko kesä on jo ohi..
Olisi varmaan syytä käydä kastelemassa kukat ulkoa ja jäädä samalla neulomaan.. Ruuanlaitostakaan ei ole huolta, kun eiliseltä jäi vielä keittoa.. :) Joten poistun nauttimaan kesäpäivästä.. :)

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Jos teet tulppaanin, voit antaa samanlaiset huivit lahjaksi :D Sievät, pienet sukat!

Eila kirjoitti...

Hei! Kommenttisi blogissani ilahutti minua tosi paljon! Näin uutena tulokkaana on tosi kiva saada kannustavaa palautetta! Piipahdellaan!