maanantai 21. heinäkuuta 2008

Tulppaani-huivi 2. lähti uiskentelemaan..

eli sain sen hetki sitten valmiiksi. Kuvasinkin, mutta kuvaussessio meni miten meni..kuva kertonee kaiken:
Omalaatuista langan kulutuksessa on se, että tein ihan ohjeen mukaan, niin kuin viimeksikin.. ja nyt lankaa kului vain 75 g ja edelliseen upposi 90 g. Sain sentään pelastettua huivin koiralta ja huivi tosiaan lähti uiskentelemaan huuhteluaineveteen. Harmi vaan, että ilma on kylmä ja sateinen. Lämpimänä päivänä huivin oisi voinut saada hetkessä pingotetuksi ja kuivaksi, kun olisin vienyt terassille.. Joten plääh.. nyt joudun varjelemaan sitä pingotuspatjaa koiralta.. se kun on kovasti sen mieleen..
Nyt voisin miettiä ne vihreät Mambot työn alle.. jotain nopeasti valmistuvaa ja isoilla puikoilla se pitää olla. Kädet eivät ole tykänneet hyvää tuosta huivin neulomisesta.. pientä rasittumista huomattavissa..niskatkin on jumissa.. jos se tästä.
Mietin ruuaksi pitsaa.. itsetehtyä.. jaksaisi nyt vaan alkaa tekemään. Mielessä on kaivellut myös suklainen mutakakku.. keittiönkaappeja siivotessa löytyi Fazerin leivontasuklaata ja siinä kyljessä ohje.. tarvitseeko selitellä enempiä.. nooh.. jos sen teen, niin ahkerasti koiraa lenkille, miehenkin puolesta.. :D niin eiköhän sellaisen kakun voi tehdä.. :DDD

3 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Upea huivi, samoin tuo edellinen!

Inkeri kirjoitti...

Kaunis huivi tämäkin. Langan väri vaihtuu nätisti.
Suklainen mutakakku on tosi hyvää!

Kukka-75 kirjoitti...

Hieno huivi tämäkin! Ja Pontuskin tykkää =)