torstai 17. heinäkuuta 2008

Uutta Tulppaania..

eli aloittelin illalla vähän matkaa samasta kerästä uutta Tulppaanihuivia.. Saa nähdä miten nyt värit muodostuu, kun aloitin kerän ulkopuolelta neulomaan. Tulee taatusti erinäköinen.. :) Tarkoitus on saada lanka kulutettua mahdollisimman loppuun.. ja kun ohjekin on vielä tuoreessa muistissa.
Ainoa asia mikä nyt kaivelee.. on se, että mies toi painepesurimme takaisin mummulasta mulle matonpesua varten. Ilma siihen työhön olisi mitä mahtavin.. mutta raaskinko jättää kudintani..? Toisaalta.. Ei mulla ole kuin muutama matto kuopuksen huoneesta ja nekään ei likaisia.. Pakko pestä kunnolla pesurilla silti, kun koira niihin lirautti ensimmäisinä päivinään meillä. Mutta se vaiva.. liittää letkut jne.. :DDD Todettakoon siis, että mulla on ilmeisen paha addiktio meneillään.. :) Vasen rannekin oireili eilen illalla jo.. liiasta neulomisesta varmaan..?!
Mutta oikeasti nyt on sellaiset fiilikset, että neuloisin vaikka mitä.. oikein hyperaktiivinen olo. Harmi vaan, että omistan vain kaksi kättä ja aikakin on rajoitettua.. Yksin jos olisin.. unohtaisinko jopa syödä neulomisen lomassa..?? Voi hyvin olla.. :D
Pienen hetken pyhitän nyt itselle ja uudelle huivin alulle ja.. taitaapi tulla Serranotkin kohta.. Sitten vasta kotitöiden pariin.. tai aloitinhan mä nekin jo.. koneellinen pyykkiä on jo pyörimässä. Hyvä alku.. jatketaan siitä, kun jaksetaan.. Aurinkoista päivää! Ja kiitokset mieltä lämmittävistä kommenteista neulomuksiin.. on kiva saada palautetta muiltakin kuin mieheltä!

3 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Huoh! Ja matonpesukin on vielä edessä eikä ole edes painepesuria käytössä :(

http://lapo.vuodatus.net kirjoitti...

Sievät nuo sukat. Matonpesu ehkä menettelsi tällä säällä mutta entäs perunankitkeminen...ei auta, on lähdettävä!

Eila kirjoitti...

Siis Eila kommentoi äsken, sähläsin..