keskiviikko 27. elokuuta 2008

Jotain piti aloittaa..

se jotain oli sitten se kynsikkään tapainen. Langaksi otin itsekoolattua.. pinkki-punasävyistä, mitä-lie-vanhaa-villalankaa.. Katsotaan valmistuuko jotain käyttökelpoista vai ei. Kovasti tekisi mieli aloittaa VK:sta Tikrun huppari.. Kaapissahan on jotain 8,5 kerää vihertävää Mamboa, jota hamstrasin, kun halvalla sain. Ja taitaapa vaaleanpunaistakin olla jopa 8 kerää. Kumpaakin saisi lisää varmaan vielä jostain, niin ei tarvisi pelätä kesken loppumista. :D Siitä on tullut oikein peikko mulle. Pitäisi varmaan tehdä lista neulottavista jutuista, ettei sitten tärkeimmät unohtuisi; tällä hetkellä tytöille pipoja, tumppuja, kynsikkäitä.. Muistuttakaa, jos hairahdun haaveilemaan muusta.. ainakin hetkeen..
Väsy vaan painaa silmää. Laitoin BB:n menemään kovalevylle, saapi sitten huomenissa katsella. Mies ei moisesta ohjelmasta piittaa. Joten onneksi tuli hankittua kovalevyllinen boxi, pelastaa monelta kinalta, että kuka katsoo ja mitä katsoo. Puhuttuna on kyllä jo televisio yläkertaan.. mutta katseltaan koska se saadaan ja ylipäätäänsä koska sen voi antaa tyttöjen käyttöön..
Pitänee varmaan selailla VK:ta lisää, kun neuloa en jaksa.. (ja taitoin toisen etusormen kynnen ilkeästi, kun hätistin koiraa.. ja nyt siihen s-a-t-t-u-u!, muistutus minulle, että pidemmät kynnet eivät yksinkertaisesti sovi minulle). Joten neulominen jää nyt loppuillalta.. Huomenna parempi onni. :) Lähden siis Vaaran ohjetta tavailemaan.. Moiks..!

Ei kommentteja: