tiistai 12. elokuuta 2008

Lankaa, lisää lankaa.. :) ja pakko-lakko!

Jep, siis lisää lankaa. Toimitustapa oli vaan hmm..epätavallinen. Odottelin postipakettina lankoja, Saksanmaalta.. Piti muutenkin käydä pika-asioilla tänään.. mm. kerhoon ilmoittamassa tuo ~5v höpöttäjä.. Kurkkasin postilaatikkoon ja siellä oli jokin ihme mainosläpyskän näköinen paperi.. Päällä kyllä luki Matkahuolto, mutta silti. Yllätyin hieman sisällöstä, paketti pitäisi hakea naapurikunnan Siwasta, 20 km: n päästä.. Hemmetti! Omassa kunnassa on kyllä Matkahuollon asiamies, jolle pitäisi yhtälailla tulla tavarat ( kuten kesällä Saksasta tilatut uudet renkaatkin, eksyivät sinne..) En jaksa perehtyä nyt miksi kävi näin.. Pääasia, että kärsinyt paketti kuitenkin päätyi käsiini. Tässäpä osa saaliista:
Osa saaliista on salaista, joten niistä vain hys, hys.. ja niitä piilotellaan.. Kunnes päätyvät sinne mihin pitääkin.. :) Mutta tosiaan 700 g lisää lankaa. Auts!!! Nyt on pakko vetää iso STOP langanostolle. Ehkäpä se sujuu paremmin, kun kuulutan sen täälläkin. Ainoastaan silloin jos lanka loppuu kesken, saa ostaa.. Ja toivon sydämeni pohjasta ettei niin käy minkään työn kanssa. Piste.
Tänään vasta alkaa elämä taas hymyillä.. Uni ei tullut illalla/yöllä millään. Johtuu ihan siitä, että 1) nukuin pitkin päivää ja iltaa eilen.. tai ainakin makailin sängyssä ja 2) päätä särki aivan valtavasti. Otinkin 2 ketorinia illalla, kun menin nukkumaan, kovin hitaanlaisesti auttoi.. Aamulla sama jomotus taas jatkui. Voihan olla, että päänsärky johtuu tästä vallitsevasta säätilasta.. on ihan ukkosta ilmassa, tänäänkin.. Toisaalta syömättömyys.. ja tää hemmetin tauti itsessään voi sisältää moisen lisämausteen.. ja vielä kun valitan.. selkäkin on aivan kipeä. Murr sentään.
Koska kotihengetär (=minä) on pitänyt rokulia muutaman päivän.. on kodissa valtaisa epäjärjestys.. ja suorastaan uidaan koiran karvoissa ja keittiössäkin on pommi käynyt.. No ei nyt sentään.. mutta melkein. Joten.. ei auta.. Hommiin vaan..
Jos sitten illalla jaksaisi alkaa taas kiusata puikkoja ja lankaa. Suunnitelmia on paljon: huivivaihtoon huivia (pitäisi aloittaa, ettei tule kiire..), kuopuksen huppariin se myssy, Jenga-langasta paitaa tytöille, itselle pieni bolero (tarvisin ennen tyttöjen synttäreitä..siis ennen syyskuun alkua valmiiksi..) Ja pipoja/myssyjä lisää.. Siinä ohella miettiä SNY:n seuraavaa pakettia.. Eka on jo valmis ja lähetettykin.. Mielestäni kasasin ihan kivan paketin, toivottavasti on SNY:n mieleen myös. Mutta nyt työt kutsuvat.. Moi!

1 kommentti:

jantta kirjoitti...

Eipä tässä taas osaa muuta kuin huokailla noita lankoja:) Kauniita...ihania...