tiistai 19. elokuuta 2008

Nyt voi huokaista..

huivivaihdon huivini on valmis. Olin kai liian innostunut, kun tein kai pari ylimääräistä kerrostakin..ennen kuin tajusin, että päätelläkin huivin jo voisi ja saisi. Siellä se nyt uiskentelee vielä vedessä, täytyisi kai mennä pelastamaan ja pingottaa. Mikähän idea se nyt vielä tänään oli veteen laittaa.. ? Harmi vaan, että vielä ei voi mitään näytellä.. Odotelkaa vielä pari viikkoa.. ;)
Uutena työnä aloitin petrolin-kirjavasta Jengasta jonkinlaista puseroa koululaisille. Silmukkamäärät nappasin Novitan lehdestä, muutoin taitaa olla oman pään mukaan.. Pyöröpuikoille laitoin, sujuu jotenkin paremmin niin, ei tarvitse ommella sivusaumoja eikä pitää tarkkaa kirjaa milloin on kavennukset tehty toisessa kappaleessa.. Huikeat 6 cm on kasassa, ihan hetkessä..
Edelleen on torstain synttärilahjan aihe lyömättä lukkoon.. Jotain pientä se on.. Tietäisi vaan mitä.. Pipoa en sentään taida alkaa tekemään.. Yksi hyvä idea olisi.. näkee nyt toteutuuko se.. suomeksi sanottuna.. jos inspiraatio iskee aamulla, niin sitten. Yön yli muhineet ideat ovat ihan parhaita. Huippuhyviä, jos ne on tehty vielä ilman ohjeita.. (bolero hyvä esimerkki..).
Taidanpa mennä nyt huuhtelemaan huivin ja pingottamaan sitä.. Huomiseen..!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Apua, sinun huiviasi on valmiina vasta viitisentoista senttiä!