perjantai 29. elokuuta 2008

Vihdoin ne verhot.. :)

Kaivoin ensin esiin kankaan, sitten ompelukoneen.. Virittelin käyttökuntoon.. Ompelin.. kerran kirosin, kun ommel aivan järkyttävän näköistä.. Alalanka päätti tehdä kunnon lenkkejä.. Tietty sain ommeltua koko pitkän sivun, ennen kuin huomasin.. joten purkuun ja uusiksi. Pikaisesti napattu kuva, verhotki jäi ihan ryttyyn, ku juuri sain tangon päälle levitettyä.. seli seli.. Mutta katsokaa kangasta.. älkää kaikkea muuta niin tarkasti. Kangas on varmaan viisi vuotta sitten ostettu Oripään kangas- ja kudetalosta. Ja on Lollipop nimeltään (Borås). Joten siis toinen valmistuneista verhoista paikallaan:
Muu puoli keittiöstä ei ole kovin kuvauskelpoinen.. (koska olisi..?? ) Joten tyytykää nyt näin kovin rajattuun kuvaan.. omasta mielestäni sopivat hyvin keittiöön nuo verhot.. Kovin Tildamainen sävy kankaassa. :)
Vielä olisi ompelukoneelle töitä.. eteiseen tulevat verhot pitäisi lyhentää.. huoh. Ensin vain pitäisi kiinnittää se verhovaijeri seinään, jotta pääsee mittailemaan sopivaa pituutta verhoille. Viittisinkö vai enkö.. hmm.. Katsotaan..

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Koskahan se keittiö oli kuvauskunnossa missää? Sisistuslehtien sivuilla?? Mutta verhot onnistuvat hyvin! Mulla ompelukone odottaa korjaajaa...

marja kirjoitti...

Kaunis verho!Sain muuten just samanlaisen tuikkujutskan lahjaksi:)!