maanantai 29. syyskuuta 2008

Pitihän sitä testata..

Lankaa nimittäin:
Ostin aamulla Lidlistä neljän kerän paketin lankaa. Pähkäilin pitkään minkä sävyn otan. Mukaan lähti sitten tuo kirjava lanka. Testimielessä tein sitten sukkaa kuopukselle, koko 22/23. Yksi sukka siis valmiina, jokunen tunti siihen meni.. Aika nihkeätä kolmosen puikoilla. Muutenkin on jotenkin vilu ja sormet kohmeessa, nyt vielä neulomisesta kipeät - ei kiva!
Ekaluokkalaisen heiluvat hampaat nypättiin pois, mutta tosin vain ylhäältä. Alhaalta käskivät irroittaa itse. Melkein antoivat ymmärtää, että mitäs tänne tulette noin pienen asian takia.. Eipä ollut kyllä mun idea. Koululaisen sain sitten ajoissa koululle.. Ajeltiin loppu porukan kanssa Lidlin suuntaan; odoteltiin 15 minuuttia autossa, kun kauppa ei ollut vielä auennut. Olo oli kuin niillä eläkeläisillä oven takana; kamala hinku päästä kauppaan.. :DDD No ei vaan.. Ostettiin me ruokaakin samalla.. Ladoin maitoa niin ahkeraan kärryyn, että kassalla laskin tölkkejä olevan 11.. kai niillä hetken pärjätään.. tai sitten ei. :D
Nyt pitää laittaa taas kutimet sivuun ja alkaa ruuan laittoon..
Kiitokset Rouva Oranssille hyvästä vinkistä.. Heti kävin Googlen avulla tutkimassa tuotetta. Laitan kyllä harkintaan ja ostolistalle..hinta on tosiaan hieman korkea.. Jotain pitäisi keksi, kun harjaamisen ja kampaamisen jälkeen lattiat on mustanaan karvaa.. ja olisitte nähneet lattian sen jäljiltä, kun mies piti koiraa hyvänä.. Huh sentään!
Mutta nyt keittiöön.. Likoilla on illemmalla taas tyttökerho ja koiran kanssa kulutetaan se aika lenkillä, kylällä.. Palaillaan!

3 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Sulla on kyllä ollut nopeeta toimintaa tuon langan kanssa. Maltoitko oottaa kotiin asti ennen kuin loit silmukat:) Kivan näköistä pintaa.

Eua kirjoitti...

Kiva nähdä minkä näköistä tosta langasta tulee, ostin itsekin sitä... :-) Ajattelin tehdä Ullan Marjakimara-takin ohjeella lahjan eräälle pienelle ihmiselle. En kylläkään ehtiny vielä alottaa!

MarjutJ kirjoitti...

Minulta on jäänyt tuo tarjous ihan huomaamatta, mutta kun ei saa mitään aikaiseksi, ei tarvitse lisää lankaakaan.