torstai 30. lokakuuta 2008

Kovia vaatimuksia..!

Sekavan kiireinen päivä takana. Huh sentään. Jospa käsityöt ja BB rauhoittaisivat hieman.
Päivä alkoi sillä, että koululaiset myöhästyivät linja-autosta.. jee! Se kun menee meidän pihaportin ohi (ei siis joudu koukkailemaan sivuteille meidän takia..), niin siinä se sitten aamulla viuhahti vauhdilla ohi, kun neidit olivat ulko-ovella vasta. Piti siis hoputtaa kuopus syömään aamiainen, jotta päästäisiin viemään neidit kouluun. Ei onneksi tullut edes kiire.. Se nyt olisi vielä puuttunut. Mutta kuopus otti ns. pultit, kun kuuli, että Muumit meni ohi telkasta. Ainoa ohjelma, jonka neiti tykkää todella katsoa..
10.00 hain miehen mummun asioillensa. Siihen meni 1,5 h, kun kierrettiin pankki, apteekki / lääkärille reseptit sekä kauppaan. Loppupäivä menikin sitten jo tyypillisesti siivoten, puita hakien ja koira lenkille sekä sen jälkeen ruokaa :)
Viittasin otsikolla meidän 2. luokkalaiseen neitiin.. Näki H&M:n sivuilla sellaisen polvekeraidallisen myssykän ja ilmoitti, että tahtoo sellaisen. Minuutin päästä oli valinnut jo langat mun lankalaatikosta.. No nyt 0on resoria sentään hiukan tehnyt. Ja siitä eteenpäin varmaan sujuukin hyvin, kunnes tulee aika kaventaa.. Miten ihmeessä mä sen teen? En yhtään jaksa nyt ajatella miten sen voi siististi tehdä.. Pakko varmaan vaan istua aloilleen ja neuloa sinne kavennuksiin asti ja pähkäillä vasta sitten.. Eli apuja otetaan siis vastaan, jos jollain on sellaisia tarjota.. :) Oliko sellaiseen polvekeraidalliseen päähineeseen jossain ohjetta?? Tai jos edes jossain muussa ohjeessa olisi apua tuohon kavennukseen.
Lapastelu alkaa viikonloppuna, tänään tuli kutsu Tumpputupaan. Hahtuvaa löytyy varastosta jotain, joten siitä pitää varmaan tehdä lapsille jotain sekä ihan tavallisia kädenlämmittimiä, sillä oudosti on laatikko tyhjentynyt tumpuista, lapasista ja sormikkaista. Merkillistä!
Hello Kitty -lapasista on tullut kyselyjä. Teen siis ensin ihan tavallisen lapasen valmiiksi asti. Sitten kirjon silmukoita jäljitellen tuon Kittyn kuvan lapaseen. Kuvan oon löytänyt vuosi sitten sivuilta, jossa sitä ei nykyään enää ole. Tuntuu muutenkin nuo pienemmät Kittyn kuvat olevan kiven alla.. Lapasiin kun ei mitään kovin isoa saa mahtumaan. Pitää siis etukäteen vähän laskeskella noita korkeuksia ja leveyksiä sekä kuvasta että lapasesta tms, jotta saa mahtumaan sen kuvan.
Vilauttelen sitten huomenna tuota myssykkääni, jos on edes edistynyt.. Nyt hyvät yöt ja huomiseen!

2 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Polvekeraidallista...hmm, oisko jotain tämmöstä? En kyllä tiedä onko tästä apua kun tuossa on kavennettu noissa lehdissä...

http://www.ullaneule.net/0205/ohjeet_kesapipot.html

toivottavasti näkyy koko linkki, Ullaneuleen kesäpipot kyseessä...

SatuK kirjoitti...

Hei voisiko sinulta saada tuota Kittyn kuviota? Haluaisin neuloa sen ystävän lapsen sukkiin..

Tumpputuvassa nähdään!