perjantai 14. marraskuuta 2008

Mistä uusi nettiyhteys..??

On siis otsikon mukainen ongelma. Sonera lähestyi kirjeellä ja ilmoitti, että nykyinen nettiyhteys maksaa tammikuun alusta lähtien 49,90e kuukaudessa. Joten ei kiitos! Toi on jo ryöstöhinta, kun nopeuskin on megan verran! Tarjosivat vaihtoehdoksi langatonta @450-liittymää. Sekin maksaa megan nopeudella 39,90e kuussa. Lisäksi reiluna tarjouksena tarvittavan modeemin saa puoleen hintaan, siltikin hinta on lähes 140e. Toinen ryöstöhinta! Tavallista laajakaistaliittymää ei saa enää keltään hankittua tänne - tarkistin. Asummeko siis niin korvessa..? Pistää miettimään!
Nettitikku taitaa olla ainoa vaihtoehto. Harmi vaan, että ei olla 3G-alueella, joten mahtaako sekään sitten taas toimia täällä? Tai jos toimiikaan, niin nopeus on etanan tahtia (ei millään pahalla etanaa kohtaan). Pakko siis kai raahautua kauppaan kyselemään. Nettitikun kanssa, kun *joutuu naimisiin* 24 kk:ksi, joten mitä sitten jos se ei vain toimi..?? Oon jo niin varautunut siihen, että myyjä lupaa mitä vaan, jotta saa myytyä.. Plääh..
Kiitos, kun luit.. Nyt mars valmistelemaan itseä kauppaan ja asioille. Palaillaan.. :)

6 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Taitaa olla totta, että sonera pyrkii kaikin tavoin eroon ei-kaupunkiasiakkaista.

Anonyymi kirjoitti...

Anoppi otti sai lainaan molempien "isojen" firmojen tikut, vaikka myyjä sanoi ettei se vielä täällä Itä-Suomen korvessa pelitä. Vaan niinpä vaan toimikin ja hän irtisanoi laajakaistan ja surffaa nyt tikulla. Eli kannattaa ainakin kysyä tikkua lainaan, jotta voi kokeilla toimiiko se ollenkaan omilla nurkilla.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Miehellä oli työkoneessa joku mokkulaliittymä, jota käytti reissussa. Oli kuulemma niiiin hidas, että sanoi ettei mun kannata yrittääkään käydä sen koneella netissä, menetän vaan hermoni. (Mikä on ihan tosi, naisihmisellä yleensä on muutakin tekemistä kuin istua ja odottaa sivun aukeamista..)

Kirsi V. lähinurkilta... kirjoitti...

Moi! Löysin sun blogis, kun googletin hello kitty -kuvia. Vaude, hienot sivut ja ihania käsitöitä! Tuo keinutuolikuva on ihan paras, vois käydä meidän Nealle ihan samanlaisesti :) Nyt rohkaistun itsekin vääntämään blogin itselleni.

rasa kirjoitti...

Niin missäsä korvessa te asuttekaan?

Meillä on langaton laajakaista,, joka ei kuitenkaan ole langaton..
En oikeasti tiedä virityksen nimeä. Ulkona on siis antenni/lähetin, johon tulee langattomasti tavaraa tuolta kirkonkylältä, ulkoantennista on sitten kaapeli tänne koneeseen.

Maksaa 59e/2kk

Saattaa kyllä olla että tämä on tarjolla vain täällä meillä itä-suomessa..
Yleensä nopea, ei pätki-- paisti kun ukko armas ei ole vieläkään saanut asennettua antennia tarpeeksi tukevasti, ja se välillä esim. tuulella retkahtaa väärään suuntaan..

marja kirjoitti...

Meillä on ESP:n kopteri-liittymä.Maksaa jotain 29/kk.Näin mies vastas,kun kysyin;)
Se vois toimia teilläkin?!...