sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Söpöt lapaset!

Kuopus saa taas lapaset. Tälläiset:
Lankoina koolattua seiskaVeikkaa sekä jotain harmaata lankaa.. :) Hölmö minä kastelin taas ensin lapaset, kun oisi pitänyt heittää vaa'an päälle ensin. Milloinkahan mä opin ja muistan?? Joten lisäilen nuo pikkugrammat jälkikäteen.. :) Tein ruutuja (2s / 2 kerrosta samalla värillä).
Hieman meni tihrustamiseksi tuo neulominen, kun vaihdoin olohuoneessa järjestystä, eikä ole enää tuota seinälamppua selän takana.. Otsalamppu oisi taas ollut tarpeen! Vakavaan harkintaan jokin jalkalamppu.. Vaan kun mulla paha tapa muutella huonekalujen paikkaa useasti vuoden aikana, joten menee turhan monimutkaiseksi lamppujen kanssa.
Kakkua pursuaa korvistakin jo; jäätelökakkua, suklaakäpykakkua, lakkakakkua.. Huoh. Onneksi isänpäiväkin on vain kerran vuodessa.. :) vaikka se tavallaan kuitenkin on joka päivä! Saapa nähdä miten käy; ostin isälleni sen 10 euron joulukalenteriarvan. Jossain luin mainosta siitä, että lähes joka toinen arpa voittaa.. Hmm.. onnistuinkohan ottamaan sen, jolla ei tule voittoa.. Äitini tosin on voittanut markka-aikaan 5000 mk silloisella joulukalenteriarvalla. Aikas kiva voitto!
Meillä meni aikamoiseksi järjestelyksi ensi viikonloppu, messuja kun ei jätetä väliin. Likat menevät mun vanhemmille jo perjantaina. Tokaluokkalainen taitaa jäädä kotiin, sillä pe-illalla on koululla disco. Joten..pähkäilin asian niin, että neiti tulee matkaan messuille.. Jos ei sitten muuta mieltään; sekin on hyvin mahdollista. Muutoin ei olisi ollut ongelmaa, mutta miehen vanhemmat ovat matkoilla viikonloppuna, tytöt olisivat olleet heidän kanssa lauantain. Juttu on entistä monimutkaisempi, kun heidän koirakin tulee meille hoitoon, mutta päätyy lauantaipäiväksi naapuriin miehen sedälle ja illaksi taas takaisin meille. Tätäkään ratkaisua ei olisi tarvinnut pähkäillä ellei miehen velikin olisi reissussa. Jotenka, totean vain että eikö asiat mene joskus monimutkaisiksi..?? Huh!!! Mutta messuille päästään!
Nyt toivotan vielä hyvää alkavaa viikkoa ja painun petiin.. :)

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kauniit lapaset tulivat. Joko uudet ovat puikoilla?

Palaga kirjoitti...

Onpa kauniit lapaset! Tosi ihanat värit!