perjantai 5. joulukuuta 2008

Hahtuvaa puikoille..

Nyt kun ei ole enää pakollisia velvotteita tehdä muille tilausjuttuja, voin keskittyä omiin lahjoihin. Tuntuu vaan, että päivät vilistää tuplavauhdilla seuraavaan päivään. Mulla sentään on pitkä lista vielä neulottavaa ja kun osa pitää olla valmiina annettavaksi jo hyvissä ajoin ennen joulua.
Onneksi hahtuvasta saa nopsaan valmista. Parissa tunnissa tein vielä illalla tämän odottelemaan paria peukaloineen:

toivottavasti riittää tuo jäljellä oleva kiekko edes yhteen pariin.. No, luulen kyllä riittävän. Sitten pitää kaivella laatikkoa ja keksiä mistä väristä teen toiset, kun nyt on pakko tehdä molemmille sisaruksille (ystävän lapset). Mielelläni teenkin, kun toinen tytöistä oli ylionnellinen synttärilahjaksi saamistaan ja he todellavat käyttävät näitä lahjoja.. :) Menee siis oikeaan osoitteeseen.

Ystävälleni mietin uutta Minttumaaria (ohje on upea ja nopea toteuttaa), tuli vähän sellaisia vihjeitä.. Limenvihreä huivi.. Woolin vihreää ei taida enää kaupoista saada.. etsin mutten löytänyt. Se olisi ollut hyvä vihreä - pöh.. Nallen ja seiskaVeikan värit näytti liian kirkkailta ja haaleilta.. hmm.. Yksi hyvä vaihtoehto olisi edellisen kauden vaaleampi vihreä sävy Rose mohairista.. Ja valmistuisikin nopsaan.. Päätöstä ei vain kovin kauaa voi jahkailla. Jos en tänään löydä Woolia, niin sitten Rose mohair saa kelvata!

Nyt pitäisi kuitenkin valmistella lähtöä.. Ajattelin viedä nuo villasukat porukoille odotteleen, että tilaajat hakevat sieltä.. Ja samalla tiirailemaan sitä lankasäkkiäni.. :D Jotain pientä ehkä kaupasta äkkiä.. Ihmisiä on varmaan ihan tuhottomasti, joten äkkiä kotiin takaisin.. Pitää vähän siivota huomista varten.. Kaikki on hujan hajan.. plääh.. Palaillaan! Ja kiitos kommenteista sukkiin.. Itse taidan olla turhan kriittinen.. myönnetään.. :D

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Ja kiirettä pitää:) Minttumaari nopea?!

Helmis kirjoitti...

Sisua olis tosi nätti vaaleanvihreä väri, kävisköhän se? Sisuhan on tosi riittoisaa lankaakin viel. Mä tänään (köhköh) tarvitsin jotain nättiä vaaleaa lankaa ja päädyin tuohon Sisun vaaleanvihreään väriin, joten voin suositella sitä muillekin :).