maanantai 22. joulukuuta 2008

Koska sitä ruokaa ehtisi..

Tuli nukuttua liki yhdeksään asti.. varmaan olisi mennyt pidempäänkin hyvillä unilla ellei koira tai mies olisi päättänyt herättää.. :D No joo.. Oon neulonut sukkaa, viimeistellyt vanerityöt.. Sukka on hyvällä mallilla.. Kantapää on tehtynä, joten taitaa valmistua pari ihan ajoissa.

Koska ihana apulaiseni lähti ulos.. saatoin levittää vanerityöt lattialla kuvattavaksi:
Huivi pitää napata pingotuksesta.. laitoin sen niin hyvään paikkaan kuivumaan, että pitäisi olla valmis kuvattavaksi.. joten hetkonen..

No niin.. napsin neulat irti ja kipitin pihalle.. Tässähän se on koko komeudessaan:
Hienosti näkyi ekassa kuvassa palanen jokeakin ihan vahingossa.. tietty kun osaan itseä katsoa kuvasta.. Lunta oli tullut maan peitoksi yöllä - jihuu.. Huivi on siis Minttumaari, lanka virolaista liukuvärjättyä villalankaa, kulutus 96 g. Puikkoina oli 6:n bambut.. Mitat on 160 x 90 cm.

Apulaisestakin piti käydä ottamassa kuva, huomaamatta poika ehti täyttää eilen 10 kk.. Nooh.. tuli annettua eilen kaikkia herkkuja muutenkin, että tuskin kantaa kaunaa unohtamisesta.. :D Jos nyt sitten laittaisi sen ruuan itsellekin, ettei ihan näänny.. Ruuan jälken kutsuu siivous ja villasukan teko.. Kumpikohan kiehto enemmän.. hmm.. vaikea arvata.. Moiks!

4 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Sinulla on kertakaikkiaan ihana apulainen:) Vanerityöt ovat pirtsakoita ja Minttumaari on hieno.

sade kirjoitti...

VAU! upea huivi. tosi kivan värinenkin :)

Heli kirjoitti...

Suloinen hörökorva! Siis tuo teidän koira! :)

Sä se jaksat askarrella. Mulla on nyt joulun alla hiipunut, on kaikkea muuta mielessä. Mut ehkä välipäivinä puikot taas suhisee... toivotaan ainakin.

Ussi kirjoitti...

Oi jospa joskus osaisin tehdä tuollaisen huivin, aivan ihana!