sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Kun onnistuu..

ja onnistuu paremmin mitä on kuvitellut, ei voi muuta kuin hymyillä. Sain tänään vihdoin hyllylevyt seinälle ja käsityölehtien koteloista edes osan hyllyille. Kuopus oli ihana apulainen; ojenteli ruuveja, kun asensin kannattimet! Sen työn tekeminen valmiiksi asti ilahdutti jo hieman.. Eniten kuitenkin ilahduttaa omat ompelukset.. Uskaltaisinkohan vilauttaa..hmm.. No, vilautanhan minä! Kas tässä (vähän vino ja sumea kuva.. kai siitä selvän silti saa..):
Iskän synttärit oli ja meni.. 30.11.. sanoin vaan hänelle, että lahja tulee vähäsen myöhässä. Taisi olla laiskuutta, kun ei tullut tartuttua toimeen ja ommeltua sitä valmiiksi aiemmin. Eli kunhan tuo poro saa silmät, nenän ja kiinnitän sen kranssiin, on se valmis! Täytyy harkita kunnolla, että mihin kohtaan ne teen, ennen kuin ryhdyn toimeen. Sen verran hienolta tuo omissakin silmissä näyttää, vaikka en mikään loisto-ompelija olekaan. Kohta en taida malttaa luopuakaan Petteristä.. :)
Vähän kurttuinen nenu sillä on..joku ei jaksanut silitellä kankaita aina välillä..hmm..eikä tainnut innostuksissaan edes muistaakaan. Sarvetkin meni samanlaisesti, vaikka niin piti mennä peilikuvana..pöh. Mutta ei oikeasti jaksa haitata.
Lisäksi ompelin kokeeksi muutaman sydämen ja pienen linnun.Ovat tyttöjen täyttämiä, joten pitää tsekata täytteiden riittävyys vielä ennen aukkojen sulkemista.. Mutta oli kiva, kun 5v neitikin jaksoi innostua auttamaan, pitkään ja hartaasti. Yleensä neiti ei kauaa paikallaan pysy. Pikkulinnuista on määrä valmistua unilinnut - pienet unikaverit jokaiselle. Katotaan nyt kuinka aika riittää.. kaikki kun pitäisi saada heti. :) Siis neitien.
Turhaa kai sanoa, että muuta ei oikein ole tullut tehtyä.. käsitöiden saralla siis. Huomenna on sitten hyvä jatkaa, töitä on monenlaisia; neulomista, maalausta, ompelua. Tulee olemaan hankalaa valita.. Mutta nyt äkkiä sitä iltateetä ja nukkumaan! Osallistukaahan alempana olevaan arvontaan.. Uteliaisuuttani laskin langat pikaisesti ja taisipa pari veikkausta olla aikas likellä oikeaa. Pitää vielä tehdä uusi laskenta ajan kanssa (että saanko saman tuloksen..) Sunnuntaille asti aikaa.. :) Öitä ja toivottavasti maanantai on mukavaa täynnä, eikä aina se viikon tylsähkö päivä..

5 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Onko tuo se SK:n pää? Mäkin mietin et ompelisin sen valkosesta kankaasta eteisen seinälle :D Unilinnut...ihana idea.

hiisa kirjoitti...

Hauska poro!

sade kirjoitti...

Ihania ompelujuttuja! <3 Mä tein pojille tuollaset isot sydämet. Niitä on rutisteltu kainalossa. :)

Heli kirjoitti...

Mistä tuo poron ohje on? Aivan loistava! En itse tykkää täytetyistä eläimistä, sain niistä lapsena tarpeeksi serkkujen luona,mutta tuon voisi kotonakin laittaa paraatipaikalle!! :D

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Heipsan!
Poro on peräisin kokonaisuudessaan tuosta Tilda-kirjasta: Tildan talossa, taisi unohtua mainita, kun olin niin tohkeissani.

Mä en voisi kuvitellakaan seinälle sellaista oikeata täytettyä päätä, en mitään eläintä.. Mutta tuon poron kyllä laittaisin. Sen verran suloinen siitä tuli. :) Tai tulee, kunhan teen sille vielä nenän.

Pitäisi kai ryhtyä toimeen, kun ne linnut ja sydämetkin pitää sulkea ja tehdä lisää, ja maalata ja neuloa.. Voi kun voisi palkata kokin ja siivoojan ja autokuskin lapsia viemään harrastuksiin, niin mikä hätä tässä olisi.. :DDD