keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Pete kävi käsittelyssä..

En sitten ollut aamulla enää tyytyväinen Peten ulkonäköön. Piti tehdä parannuksia. Voisikohan nyt olla tyytyväinen ja päätellä vihdoin langat MOLEMMISTA! sukista?:

Ei suju sutjakkaasti näköjään mikään muu kuin Hello Kitty.. :) Niitä saakin seuraavaksi tehdä 6 naaman verran. Taitaapi olla ruokatauko välissä.. :) Ihan hermojen lepuutusta. Vilisee vieläkin silmukat silmissä.. :D Edelleenkin Pete näyttää siltä kuin kypärän sijasta olisi Iittalan Teema-kulho päässä väärinpäin.. Uuh.. Ehkä en enää vilkaise kuvaa sillä silmällä, parempi niin..

Jotta lanka ei lopu kesken.. Paljonkohan lankaa uppoaa jätesäkkiin, noin niinku kiloissa..? Kuulemma jätesäkillisen verran lankaa ( Rondon Marimbaa ym lankaa ennen Novitaa..) on mua varten äidinäidiltä tuliaisina odottamassa meidän porukoiden luona.. :D Uuh.. Mitähän mies sanoo.. En edes viitsi ajatella. Jospa viikonlopuksi saisin sukat valmiiksi ja saisin samalla haettua ne langat *viheltelyä*.. ja koitan saada ne huomaamattomasti tuotua sisään..


Back to work! -moiks!

Edit: Piti tulla vielä lisäämään Marille, että onneksi tuo Toipilas-työ on (kai) porukoiden luona.. hih.. en tähän hätään pysty sentään tarjoamaan teille kunnon nauruja.. :) Tuskin äiti on kai sitä roskiin heittänyt.. vaikka mistä sitä tietää..

7 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Minusta näyttää hyvältä, edelleen:)

Intsu kirjoitti...

Ai kuinka kivat Puuha-Pete sukat.

marja kirjoitti...

Kyllä tunnistaa Peteksi:)!!

Annika kirjoitti...

Hyvältä näyttää nuo petet, ihan tunnistettava hemmo:) Niin ja jos lankaa on oikeasti kokonainen jätesäkillinen niin veikkaan että sitä on paljon. Nimittäin joskus on muutossa käyttänyt kyseisiä säkkejä vaatteiden ja lakanoiden roudaamiseen ja ne vetää ihan uskomattomia määriä;)

rasa kirjoitti...

Kyllä noista Peten tuntee :-)

hiisa kirjoitti...

Tuli vaan mieleen, että petelle vois hattuun kirjoa lipan. Ihan vaan vaikka mustalla langalla ja suoralla pistolla pelkästään ääriviivat lipasta. Ehdotus vain :)

TiinaR kirjoitti...

Tosi hienot!