maanantai 29. joulukuuta 2008

Piristystä ketutus-päivään!

Kiitos Teijalle.. ketutus-päivä sai piristystä postin muodossa. Namejakin on jopa vielä kuvaan asti riittänyt.. :D ja vieläkin taitaa olla jäljellä.. perin merkillistä meillä, mutta tälläinen erittäin mukava yllätys tuli:
Mua ei paljoa ne mainitut kissankarvat hetkauta.. Täällä meillä tulee muutama karva kuitenkin lisää sekä koiralta että kissalta.. Onpahan sitten lämpimämmät! :) Ja on muuten todella hyvänkokoiset nuo kädenlämmittimet.. :) tytöt ehtivät jo valita oman pinssinsä, jotka on tarkoitus laittaa pipoihin.. jahka minä tästä palaan normaaliin rytmiin ja teen ne pipot.. Kiva ylläri tosiaan.. Ja jos nyt todella on tulossa vielä tossut (tässäkin oli jo riittävästi lahjusta..) niin jalka on kokoa 40..
Kauluri on työn alla.. Mulla on vain tiukka käsiala, että piti eka aloitus jo purkaa.. ei olisi mennyt kenenkään päästä läpi se kauluri.. :DDD Tääkin versio taitaa olla juuri sopiva kuopukselle. Toivon. Vielä on viimeiset seitsemän kerrosta jäljellä.. Joten töihin vain, että valmistuu vielä tänä vuonna. :D Ehkä tämä päivä tästä vielä paremmaksi päin kääntyy.. Moiks!

1 kommentti:

Teija kirjoitti...

Mukava jos kelpas :D Tossut tulee sit perässä :)