maanantai 15. joulukuuta 2008

Taas vähän raporttia..

Kiirettä pitää. Tänään pitäisi tehdä pikainen siivous yläkertaan.. käsittää onneksi enää vain imurointia, lakanat vaihtoon ja lattiat siistiksi tahroista. Nielee sekin silti aikaa, joka muutenkin on kortilla.. murr.. voisiko päivää mitenkään venyttää?? Jaa ei vai.. no ei sitten..

Mutta asiaan. Käsitöihin. Taas osa esille, se osa joka on päätynyt kameran kortille asti..
Päätin kuitenkin tökkiä neulalla niitä tumppuja ja tässä lopputulos:
Sitten tein sukat valmiiksi. Koko toivottavasti sopiva 6 -vuotiaalle. Silmukoita 40, puikot 3,25 ja 4. Varressa 3o 1n -joustinta, muuten ihan tavissukka. Lankana Novitan Polkka, kulutus 56 g. Kuka tulee päättelemään vielä..?
Sitten otin itseäni niskasta kiinni ja piirsin kaavat, leikkasin kankaat ja illan ähelsin vai oliko se jo yötä, kun melkein päiväkin vaihtui.. Kuitenkin.. Ompeluosuus on valmis, olkapäillä on tarrapalat - toivottavasti pitävät! Puuttuu enää kirjailtu Peppi-teksti ja kenties jotain tilkkua tms.. Tässäpä se, Peppi-mekko:
Kesken on nyt vielä yhdet sukat n. 7 -vuotiaalle tytölle ja pitäisi olla huomenna jo paketissa! HUI!
Muutenkin on vielä vähän neulottavaaa, mutta en sano mitä ettei tule stressiä.. katotaan mitä valmistuu! Iskälle pitäisi olla ne vakio-villasukat pakettiin.. sen nyt ainakin uskaltaa sanoa ääneen..

Odottelen, että pienimmät neidit heräävät, niin päästään aamiaisen jälkeen siivoamaan.. koitan tässä odotellessa neuloa noita villasukkia valmiiksi asti.. Palaillaan! :)

4 kommenttia:

sade kirjoitti...

Toivottavasti ehdit tekee kaiken mitä mielessä on. mullakin meinaa olla stressiä, joulu lähestyy ja vielä töitä kesken puikoilla ja mielessäkin. varmaan jotain joutuu jättää tekemättä ja koittaa olla ajattelematta asiaa.... :D

MarjutJ kirjoitti...

Pitäsiköhän nuo jouluhommat aloittaa aina tammikuussa, niin ei tulisi stressiä:)

SatuK kirjoitti...

Ihania töitä! Nuo sydänlapset on todella kauniit. Mulla on samaa Polkkaa odottamassa, saa nähdä kuka saa siitä sukat.

Heli kirjoitti...

Ei voi kuin sanoa, että HUH! Melko kiivas tahti sulla.